torstai 17. toukokuuta 2012

Ja ulkona kesäyö, satoi kasvoille kyyneleitä

Aaah, täällä on kesä!! <3 Aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta ja vaikka tuuleekin, niin on ihanan lämmintä! Harmi vaan, että en oo kauheesti kerenny nauttimaan tuosta ihanasta ilmasta.. Sen verran vaan, et käytiin Rasmuksen vanhemmilla ja siinä istuskeltiin pihalla ja grillailtiin :p Muuten oon siivoillu kotona ja pakannu Turkkia varten!






Yritän ottaa mahdollisimman  vähän tavaraa, koska Espanjassa huomasin miten paljon turhaa tavaraa mukana oli ja uskon, että jotain varmasti Turkistakin ostan! :) Noh, tuossa ne nyt on, eikä tuo miusta niin kamalan vähältä näytä, mutta en vaan osaa jättää enää mitään pois! 


Miulla on myös nyt ongelmana nämä ripset! Mie haluaisin pitää näitä niin pitkään kun mahdollista, mutta jotenkin tuntuu että jaksanko olla huollattamassa näitä niin usein kun pitäisi.. Nyt viime huollosta on n. 3 ja puoli viikkoa ja nään on ihan kamalassa kunnossa!! Mutta nää vaan helpottaa elämää niin paljon, varsinkin kesällä kun ei tarttee tehä mitään muuta kun kulmat! Täytyy nyt katsoa, jos huollan niin huollan Turkissa :)


Mutta nyt käyn kannustamaan Suomea voittoon! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥