tiistai 29. toukokuuta 2012

Turkki, Alanya 19-27.5.2012

Juu no niinhän siinä kävi, etten reissusta kerenny postailemaan, joko ei netti toiminu tai sitten yskinkertasesti oli vaan niin paljon kaikkee muuta ohjelmaa! Mutta oli kyllä ihan mielettömän hauska viikko tosi kivassa porukassa, kiitos siitä <3 Sääkin oli viikon ajan melko hyvä! Muutaman kerran satoi ja oli pilvistä, mutta se meni melko nopeasti ohi.. En ollu siis aiemmin Turkissa käyny, joten myös sen takia oli huippua päästä katsastamaan sekin paikka ja tykkäsin kyllä! :)


Mutta nyt muutamia kuvia:













en ymmärrä miks laatu on näin surkee :s

tytöt <3
En pahemmin viiti muista ihmisistä kuvia tänne laittaa, koska en keltään ole "lupaa" kysyny, joten näillä mennään nyt! 


Ja tosiaan syy siihen miks postaan vasta nyt, on se että tulomatkalla tulin kipeäksi ja olen edelleen.. Tosin enää ei kuumetta ole, mutta ihan tukossa oon ja kauhee yskä. Välillä myös tuntuu että korvatulehdus olis tulossa. Tänään olis ollu loppuleiri, mutta jouduin siitä nyt livistämään koska haluan tosi kovasti olla perjantaina terve!! Ja sitä paitsi meillä on huominen ja torstai aikaa muuttaa ja epäilen, että siihenkin miun apua tarvitaan :D


Kävin eilen kuitenkin pöhköstä olosta huolimatta kampaajalla joka pelasti miun hiukset kaaokselta! Miulla siis edelleen oli hiuksissa ne Espanjassa värjätyt raidat ja nyt ne alko olla jo aikansa nähneet.. Halusin kuitenkin pitää raidat mutta niin, että ulkonäkö olis yhtenäisempi.. No nyt on! Tyvi on suklaanruskea ja tyveen tehtiin myös muutamia raitoja :) Näin yleisilme on tummempi, mutta ehkä enemmän minuu! Lisäksi leikkuutin kuivat latvat pois ja semmosen viisto (?) otsiksen! Nyt ei kuvia näistä oo, koska oon koko päivän maannu vaan sängyssä :D


AINIIIIIN, meinasin unohtaa! Sain tänään pääsykoekutsun hoitotyöhön! En siis hakenut millekkään muulle alalle koska tuo on sitä mitä haluan.. Ja kerkesin jo olla varma, ettie kutsua tule, mutta väärässä olin! I'm happyyy! Nyt tässä on viikko aikaa panikoida ja valmistautua :)


Mutta jooo, voisin mennä lämmittämään itelleni kanakeittoa, naminami :p 
Kattoo nyt millon kerkeen kirjotella, kun muutto ja juhlat meinaa tehdä arjesta aika kiireistä! Mutta kirjottelen kyllä kun aikaa on :) Jos en ennen viikonloppua, niin oikein ihania juhlia kaikille ammattiin valmistuville sekä ylioppilaille !! :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥