keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

oikeestaan voisi sanoa että mä olen niin kuin mies, en aina ajattele aivoilla

Ompas viikko taas hurahtanu nopsaa.. Miulla onkin tässä nyt viiden päivän työputki takana ja vielä ens yö pitäis jaksaa, sitten oliskin kesän pisimmät vapaat, kokonaiset neljä päivää :p Luvassa mökkeilyä, hyvää seuraa, ruokaa ja kaikkee mukavaa!

Lauantaina olin Punkaharjun kesäkauden avajaisissa Marikan (isosisko) kanssa! Tuli kyllä ihan tarpeeseen tuommonen "vapaa-ilta" töistä, vaikka sitten sunnuntaina olikin jo yövuoroon meno.. Sunnuntaina myös juhlittiin nuoremman kummitytön Aadan 1 vuotis synttäreitä :) Eli töistä huolimatta viikonloppu oli mukava ja kerkes tehdä paljonkin! 

Alkuviikko onki hurahtanu pelkästään töiden parissa, eikä juuri muuta olla tehty :) Ei tuo sääkään mikään mainioin oo ollu :s Taas on miulle namaan tullu jotain ihme laikkuja ja silmän aluset turvonnu, mutta nyt kovasti ootan että ne häviäis vapailla eikä tulis enää takasin!





Sitten voisin loppuun laittaa vielä muutaman kuvan tästä meidän nykyisestä "luukusta" :D

näkymä ulko-ovelta





Semmonenhan se! :) Yks makkari toimii siis pelkkänä varastohuoneena, joten siinä ei paljoa oo nähtävää! Ja uusia huonekaluja ollaan tässä kesän mittaan ostamassa, ainakin sohva ja tv-taso :)

Mie voisin lähtee muutaman minuutin unille ja sitten sinne viimeseen yövuoroon! 

Huippuja Juhannuksia ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥