tiistai 24. heinäkuuta 2012

tiedän jossain onnistuin, kun sinuun takerruin mitä pidemmälle päivät käy mä toivon, et ikuista tää onni on

Wuhuu, työviikko käynnistetty ja aamuvuorot selätetty! Enää illat ja yöt ja sitten pääsee taas vapaista nauttimaan! Sunnuntaina mennään siis sinne Porvooseen ja nyt on tullu kaks asuntoa lisää nähtäväks :) Jännityksellä odotellaan! Ja maanantaina sitten olis tarkotus suunnata Joensuuhun parin höppänän kans syöpöttelemään ja toivottasti ehittäis myös Roosan kanssa törmäillä :)



Ei paljoo jaksa töiden jälkeen itteensä panostaa, se on oikee naurinto kun joku päivä saa ja jaksaa viettää hetken peilin edessä :D Miulla oli tänään päivällä päällä kyllä vähän järkevämpääki kun piipahdettiin Prismassa mutta tää asu on niiin paras kotona! Nuo shortsit on Espanjasta, Primarkista ja ne on kyllä yks ykkösvaate ollu tänäkesänä, ainaki kotosalla!

Ykkösvaatteista puheenollen, kuvailin äsken tän kesän uudet lempparivaatteet, tässäpä olis!

Shortit/cubus (ei oo noin tummat, enemmän semmoset ööö persikanoranssit?)

toppi/gina tricot, tää oli sillon siinä paketissa minkä tilasin joskus

pitsitoppi/gina tricot, tää on Kuopion reissulta :) Koko on L, koska pienemmät oli loppu, mutta oli pakko saada! Se menee kuitenkin hyvin kun alla on toppi, just semmonen rento!

virkattu toppi/gina tricot, tää oli toisena siinä paketissa sillon

chinot/h&m, ja nää sit taas puolestaan siinä h&m:n tilauksessa ;D

pinkit pöksyt/h&m, niinkun myöskin nämä!
Ehkä maailman surkeimmat kuvat ikinä, mutta kun äsken kuvasin ne niin oli tosi vaikee löytää semmosta paikkaa missä riittäis valo :D Hintojakaan en muista, mutta yllättävän edullisesti oon kaikki haalinu itelleni! Tuossa siis tämän kesän TOP-6, lukuunottamatta mitään lölläilyvaatteita.. 

Nyt voisin käydä mässäilemään herkkuja ja tuijottamaan telkkaria, mikäli sieltä jotain katsottavaa tulee! Huomiseks toivon hyvää ilmaa ja sitä, että jaksan nousta kellon soidessa, koska suunnitelmana oli ennen iltavuoroa pyöräillä porukoille ottamaan aurinkoa :)) Peukut pystyyn!

Unia kauniita ja mukavaa viikkoa 

ps. kuten huomata saattaa, minuu kävi ahdistamaan ulkoasun synkkyys, joten virittelin sitten jotain vaaleempaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥