torstai 9. elokuuta 2012

lopeta vahtiminen, kuuhun ajelehtiminen. lopeta kysyminen, vastauksen pohtiminen.

Kotiuduttiin iltapäivällä Joensuusta! Eilen nähtiin Elisaa ja ilta vietettiin Rasmuksen perheen kanssa :) Tänään aamulla meninkin heti kun vaan ehdin Roosalle ja laitoin sille elämäni ensimmäiset teippipidennykset :D (pahoittelut Roosa, jos jäljestä sen huomaa ), sitten ennen lähtöä pyörähdettiin vielä kaupungissa ja vaikka mitään ei pitäny ostaa niin kyllä sieltä jotain silti tarttu matkaan! Niistä onkin lisää alhaalla :)

Kotiin tultua aloin melkein heti väsäämään itelleni Flickr-tunnuksia Roosan innoittamana :D Kuvan laatu kun kärsii aina niin paljon jos bloggerin kautta ne lataa! Hetki siinä opettelemisessa kesti, mutta vihdoin pienellä Roosan opastuksella selvisin :D Ja ainakin omaan silmään laatueron huomaa! Vaikka ekan kuvan laatu muutenkin on aika heikko, kun ilman salamaa otettu.


003


010

Innostuin kotiin tultua kokeilemana kiharoiden tekemistä! Nuo on nyt ihan sutastu, mutta onnistu yllävvän hyvin. Otten huomioon sen, etten varmaan koskaan ennen oo tuossa onnistunu :) Nyt olikin kyllä uudenlaiset konstit!

016
Neule/h&m (tuo tuli tänään postiin, tilasin sen pari viikkoa sitten yhtien kiilakorkojen kanssa, jotka tuli jo aiemmin, mutta oon täysin unohtanu näyttää ne täällä :) Tilasin neuleesta koon M, mutta tulikin S! Nyt mietin haluunko reilumman, vai pidänkö tuon), korallin värinen pitkä paita/h&m, mintunvihreä läpikuultava toppi/vero moda
022
iPhone-kuoret/glitter, ponnaripallo/prisma, huulikiilto/h&m, kalenteri/prisma, Roosa suosittelema hoitosuihke/hairlekiini

Huomenna taas aamuvuoroon, mutta onneks kohta on sunnuntai ja vapaapäivä! 

4 kommenttia:

  1. haha, onneks älysit lopulta ! :) paaaljon makso tuo vero modan toppi?<3 mieki haluan!
    ps. mieki kävin tänään ostamassa kalenterin :p

    VastaaPoista
  2. Heh :D 14.95€, eli ei paha tosiaan :) mieki oon haaveillu tollasesta koko kesän! Millasen ostit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onks toi niinku pitkä vai? oliko muun värisiä? ehkä pitää aamulla herätä ajoissa ja hakee oma kotiin :D sellasen ku minkä näytinki sulle :) jos muistat?

      Poista
  3. Eikun lyhyt :) oli musta ja joku muu väri vielä, en vaan muista et mikä ;D joo muistan!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥