torstai 20. syyskuuta 2012

On matkalla maailmaan kaks tutkimusmatkaajaa ja kumpikin karttoina on nyt toisilleen

Tämän päivän koulufiiliksiä! 

Rasmus on nyt muutamana päivänä ihanana kokkailu kaikkee hyvää! Tänään se teki ihan sika hyvää kanasalaattia kun mie vaan loikoilin sohvalla. ihanaa 

Tää kuva on lauantailta kun oltiin matkalla lentokentälle :)

Ihanan syksynen kuva puhelimen kätköistä

Heippa taas! :) Tulin tekemään ihan pikapika päivityksen kera puhelimen kuvien, koska luultavasti blogi hiljenee sitten viikonlopun ajaks. Tämä tyttö nimittäin lähtee moikkaamaan porukoita huomenna ja tuun takas vasta sunnuntaina myöhään! Tarkotuksena on viettää laatuaikaa porukoitten kanssa ja juhlia Hugo-murun 1v synttäreitä Vastahan se pikkunen synty! :o Vuos on menny kyllä tosi äkkiä!


Eilinen päivä meni siellä Helsingissä fuksiaisten merkeissä! Rasteja oli yhdeksän ja ne oli kaikki kyllä tosi kivoja ja hyvin järjestetty! Teemana oli vihannekset ja meiän joukkue oli parsoja :DD Oli kunnon irtiottoo normaalista kouluarjesta :) Myö kierrettyy kaikki rastit ja tehtyy lisätehtävät, lisäks meillä oli ihan mahtava meininki yllä koko aika, vaikka vettä sato taivaan täydeltä ja porukkaa lähti kokoaika pois! Jatkot oli sitten Tigerissa ja sai tanssia jalat ihan kunnolla kipeiks :D Vaikka ei voitettukkaan, niin saatiin kumminkin kunniamaininta, aika huippua sekin! Kotona olin kolmen maissa ja sitten tänään olikin taas klo 13 matikan valmentavat :D Ollaankin sanottu, että sen siitä saa kun on tyhmä ;D 

Niin ja mie oon muuten nyt päättäny, että luovun näistä ripsistä taas hetkeks. :s Haluun oottaa, että omat ripset kasvaa sen verran, että ne kestää paremmin ylimäärästä painoo. Koska vaikka nää ripset oli nyt paljon lyhyemmät niin silti tuntuu, ettie omat ripset vaan kestä! Mutta toisaalta odotan jo, että pääsen ostamaan uuden ripsarin ja käyttämään sitä näihin :)

Nyt meinaan kömpiä kahden murusen kanssa untenmaille, niin jaksaa huomenna koulussa, ehkä paremmin kun tänään :D Hyvää yötä ja huippu kivaa viikonloppua Nauttikaa siitä, niin miekin aion! :)

Ps. Haasteen tekeminen menee nyt sitten ens viikkoon :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥