tiistai 25. syyskuuta 2012

Sinutta on tyhjyys, sinutta oon vaan, lintu siivetön tai kala kuivan maan.

Heipsun! Tänään meillä oli koulussa vaan anatomian tunnit ja suunnittelin jo siellä, että mitä kaikkee teenkään kotona kun on kerrankin aikaa.. No oon mie saanu pyykit pestyä ja vähän vilkassu anatomian kirjaa, mutta siihen se sitten jääkin :D Nii ja nukuinhan mie pienet päikkäritkin! Uskomattoman nopeesti menee nää illat.. Vuorokauteen lisää tunteja, kiitos :)

003

018

005-horz

En voi kun kehuu tuota neuletta, se on niin supermukavan tuntunen päällä, niin pehmee ja lämmin! Eikä noissa housuissakaan oo mitään vikaa, oikeestaan mukavimman tuntuset pitkään aikaan ;D

019
Kuva 1-vuotiaasta Hugosta  Tänään on siis oikee päivä ja kun laitoin onnitteluviestin niin vastauksena tuli tuommonen hymysuu 

Miusta on aika hassuu ajatella, että meillä on eka tentti jo perjantaina tai no oikeesti jo toinen koska sillon oli se matikan lähtötasotesti, mutta perjantain matikan kertaustenttiä pidän vasta ekana! Pelottaa, että jos en vieläkään osaa niitä asioita, vaikka oonkin yrittäny panostaa niihin :/ Mutta sen näkee sitten, ei pidä stressata! Miulle se vaan on paljon helpommin sanottu kun tehty :D Anatomian ja fysiologiankaan tenttiin ei oo enää kun pari viikkoa, joten siks oon sitä yrittäny ees vähän lukee. Siinä on alue niin laaja ja ihan mielettömän paljon asiaa mitä pitäis oppia! 

Tänään olis tarkotuksena vielä vähän laitella paikkoja kuntoon, kattoo salkkarit ja käydä lenkillä mikäli saan tuon Rasmuksen raahattua mukaan ;) En uskalla niin myöhällä lähtee tuonne ulos yksin, kun ei vielä oo ympäristö niin tuttua! Oon nyt päättäny, että sen miun kuntokuurin on aika alkaa! Tälleen aluks kyllä pelkällä lenkkeilyllä ja pyöräilyllä, mutta ehkä jossain vaiheessa myös jotain muuta :) 

Huomatkaa alempana myös haaste-postaus! :) Palaillaan 

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin ♥