perjantai 19. lokakuuta 2012

On toivo kuin hyvä henki, se virtaa vaan, se airottoman veneen saa liikkumaan.

Ihanaa, viikonloppu! Tää tulee kyllä niin tarpeeseen :) Meillä oli tänään ne lääkelaskujen ja lääkehoidon tentit ja eilinen päivä meni lähes kokonaan lukiessa tuohon lääkehoitoon.. Tänään onneks sai vihdoin ne tehtyä ja enää ei niistä tarvii stressata! Ainakaan toistaseks..

Kävin tenttien jälkeen pikasesti h&m:llä koska miun entiset mustat farkut hajos ja halusin pikasesti tilalle uudet :) Jossain vaiheessa en pitäny ollenkaa mustia farkkuja, mut nyt ne on taas löytäny usein tiensä miun jalkaan! Ostin siitä myös sitten uuden tuubihuivin.. Ja siellä oli myös yks ihana laukku, mikä jäi vähän harmittamaan koska jätin sen ainakin toistaseks sinne! Miulla ei oo kun yks semmonen laukku mihin mahtuu sopivasti kansiot ja vihot yms. Saa nyt nähä miten kauan se laukku pysyy siellä kaupan hyllyllä, kun kokoaika keksin hyviä tekosyitä miks voisin sen kotiuttaa ;D

007

006

Rasmus tulikin jo eilen kotiin mut nyt se on taas töissä.. Tosin nyt vaan Heinolassa, että tulee kumminki yöllä kotiin :)
Miulla on tässä kauhee vaatekriisi, kun huomenna ois yhet synttärituparisyyspirskeet mihin oon menossa! En tiiä yhtään mitä laitan päälle.. Hame vai housut ja jos hame niin mitkä kengät, huoh sanon minä! :D

Nukuin kotiin tullessa myös päikkärit ja keräsin energiaa siivoamiseen, että vihdoin sain sen kaaoksen jotenkin hallintaan! On tuosta vaatekriiseilystä muuten myös jotain hyötyyki, siivosin nimittäin siinä samalla sitten vaatekaapinkin ;) 
Nyt aionkin loppuillan maata hyvällä mielellä sohvan nurkassa viltin alla.. 
Kivaa viikonloppuu ♥ 

Ps. Huomatkaa myös tänään aiemmin julkaistu haaste-postaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥