perjantai 30. marraskuuta 2012

Rakas Joulupukki..

Koska muutkin, niin miekin! Eli luvassa olis (maailman surkeimman kollaasin kera) miun toivomuslistaa :) 



1. Miusta nuo pussilakanat on ihan huippusöpöt! h&m:llä on kahdet tuommoset ylisöpöt Mikki-Hiiri lakanat, enkä osannu päättää kummat laitan tähän. 

2. The Body Shop, tarviiko tätä edes selittää enempää? 

3. Emu Australia Stinger minit miulle onkin jo tulossa! :) Kiitos äiti ♥ 


4. Lahjakortit/raha on aina kiva juttu, sitä tarttee aina, eikä takuulla jää käyttämättä! 

5. Hulluna One Tree Hill fanina on jossain vaiheessa pakko ostaa tuo ysi kausikin, koska muut on jo

6. Oon monena vuotena peräkkäin saanu joululahjaks pyjaman ja miusta on ollu ihana viettää joulun aika uus yökkäri päällä. H&m:n sivuilla oli aika vähän koko pyjamia niin siks tuolta tommonen snoopy pyjama löytyy..

7. Guessin kello on lähinnä tässä siks, että se on luultavasti semmonen, jonka jossain vaiheessa joskus ostan ite itelleni

Tottakai voisin hamstrata kotiin kaikkia ihania sisustusjuttua, Dolce Guston, lenkkeilyyn sopivat kengät, vaatteita yms. Mutta ne ainakin ajattelen lähinnä sellasina, jotka ite sitten joskus hankin jos hankin :)

Oon ollu aina tosi kova jouluihminen ja odottanu sitä jo monta kuukautta ennen, heti kesän jälkeen.. Sillon kun olin pienempi niin suurimpana syynä siihen oli ehkä ne lahjat, mutta oon onneks muutaman vuoden aikana oppinu arvostamaan sitä ihan muista syistä :)

Tästäkin joulusta tulee varmasti mitä parhain, koska päästään käymään kummankin kotikotona ja näkemään tuttuja Ja nam, tuskin maltan odottaa kaikkia joulun herkkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥