torstai 24. tammikuuta 2013

Tiedän että kaikkea ei saata unohtaa..

Heippa! Paljon onkin ehtiny tapahtua viime postauksen jälkeen, tai no ei edes paljoa mutta siltä se tuntuu :D Päällimmäisenä mielessä nyt ehkä se, että Rasmus tuli kotiiin intistä Se oli minuu tiistaina parkkipaikalla odottamassa, kun miun työt loppu :) Se vaihtokin sivariin ja alottaa sen sitten kun "käsky" käy! 


Tää viikko on kyllä menny tosi äkkiä.. Johtuu varmaan siitä, kun maanantaina ja tiistaina oli iltavuorot ja sillon ei kotona ehtiny juuri ollakkaan. 
Tiistaina oli myös se ripsihuolto ja nyt olis taas hetkeks räpsyt kunnossa! Ainut, et nyt nää ei oo niin pitkät kun ennen huoltoa, tai pituus on kyllä ilmeisesti sama, mutta ei vaan oo yhtä tuuheet.. No mut näillä mennään :) 


Eilen käytiin cittarissa ja näin siellä superhalvan kamerajalustan! Oon siis jo tosi kauan miettiny jalustan ostoa, mutta aina se on vaan jääny.. Nyt jattelin halvan hinnan takia ostaa vaikka vähän mietin, et onko liian hutera järkkärille.. Hyvin se kuitenkin tuntuu sisäkäyttöön välttävän, ainakin mitä nyt oon sitä testaillu :) Tän postauksen kuvat on siis otettu sitä käyttäen! 
Nyt kun on tuo jalusta, niin pitäis hankkia sen kaveriks myös kaukolaukaisin..



Huomenna miun töiden jälkeen lähetään ajelemaan kohti itä-suomea, suunnitelmat vähän muuttu joten mie meenkin yksin kotikotiin ja Rasmus menee sitten Joensuuhun! Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu ainakin hiusten värjäystä ;) Ihanat viikonloput 

8 kommenttia:

  1. Ihana juttu et sun poikkis tuli kotii :)) Petekin eli P eli tuo mun miekkoseni meni inttiin (ei oltu sillon v. 2009 yhessä mutta kavereita oltiin) ja tuli sitten jo alle vkon päästä takaisin ja kävi sivarin, se sanoi vaan syyksi yksiselitteisesti: "mä en v***u kestänyt sitä!!" Että näin :D mutta sivari on just jepa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kiva :) joo sama syy Rasmuksella vähän oli, tai et se ei tykkää siitä ku kokoaika on kiire ja sit kuitenki pitää odottaa.. Ja muutenki sano et se vaan ei ollu sen juttu.. Mietti sivaria jo ennen mut halus kuitenki kokeilla inttiä ettei sit ainakaa jälkikäteen kaduta se :D

      Poista
    2. Jep no mut hyvä et koklas :)

      Mun sisko 19.v (31.1 täyttää 20 vee jee) on nyt intissä, pääsee kesäl pois ja sit se on ollu vuoden. Mutta siis se on ihan hullu muikkeli kun NAUTTII suuresti intissä olosta :D ja pärjääkin siellä tosihyvin. Meitä on moneen junaan!

      Poista
    3. Niimpä! :) eikä oo tuntunu katuvan päätöstä vaihtaa.

      Wouu, nostan kyllä hattuu siskolles! :) mut tosiaan, meitä on moneen junaan ja ihan eri ääripäistä.. Itteeni en koskaan vois kuvitella inttiin, mutta arvostan kyllä niitä ketkä sinne menee ja tykkää sit olla :) koska miusta se ei oo kivaa jos siellä väkisin on sen ajan mikä on pakko ikäänku olla ellei sit haluu "luovuttaa" ja vaihtaa sivariin..

      Poista
  2. Millanen hiusväri tällä kertaa? :) Meiän yks hoitaja sano ku kävitte silloin päivätansseissa susta että onpa tolla tytöllä hienon väriset hiukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Semmone suklaanruskee :) aijjaa, no kiva kuulla :D tykkään tästä punaisesta tosi paljon mutta oon vararikossa kun kokoaika pitää nii monella keinolla koittaa ylläpitää väriä, kun ei vaan tunnu pysyvän :D :s

      Poista
  3. Paljo cittarissa oli tuo kamerajalustin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä tuo ei maksanu kun kympin !! :o hintalapussa luki 14,95, mut kymmenen euroo näytti kassa :) veikkaan et pääasiassa se on tarkotettu pokkarille, mut painoraja on 2kg ja en usko et miun kamera painaa siitä enempää.. :o ja niinku kirjotinkin ni sisäkäytössä tuntuu ainakin välttävän hyvin :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥