maanantai 4. helmikuuta 2013

Hymyilet tai itket, kuinka vaan, ole hetki niin kuin huomista ei olisikaan.

Moikka! Viikonloppu meni aikalailla niin, niinkun suunnittelinkin eli univelkaa pois nukkuessa.. Sitä riittikin melko paljon, koska sekä lauantaina että eilen piti ottaa vielä päikkäritkin vaikka takana oli melko pitkät yöunet jo! Nyt jaksaa pirteellä mielellä kohti harjottelun vikaa viikkoa :)
Eikä miulla nyt ihan laiskotellen koko viikonloppu menny, koska lauantaina siivosin oman vaatekaapin ja otin sieltä taas yhden ikea-kassillisen kirppisvaatteita ja eilen siivoilin sitten muuten täällä :) 

Tulin nyt kuitenkin laittaa ne hiukan synkät kuvat täältä asunnon uusista jutuista :)



Eli keittiön uudet jutut, on lähinnä tuo sisustustarra sekä älyttömän söpö muumi-munakello! Tuon sisustustarran kanssa ei käyny kovin hyvin, koska tuo olis kokonaisuudessaan paljon "laajempi", eli jokainen sana noista jatkuis vielä parilla sanalla, kuten live - every moment, mutta kun käytiin tuota tarraa asentamaan paikoilleen niin koettiin se meille jotenkin ihan älyttömän haastavaks, eikä vaan yksinkertasesti tajuttu niistä ohjeista eikä siirtokalvoista mitään :D Niimpä mie laitoin nuo kaks ekaa sanaa kirjain kerrallaan ja seuraavana päivänä laitoin vasta tuon viimeisen sanan ja se sitten menikin hyvin sillä siirtokalvolla, koska oli yön siinä ollu kiinni :o Mutta huomasin sitten eilen illalla, että rakas Tiuhti oli raapassu love-sanan L kirjainta eikä se enää kunnolla pysy, ni saa nähdä miten pitkään nuo nyt pysyy tuossa :/


Olohuoneeseen uutena on tullu sohvatyynyt sekä viltti jonka siirsin makuuhuoneesta! Vaikka muutos on pieni niin, silti oon nyt aika hyvin saanu karsittua sitä turkoosia pois ja alankin olla olohuoneeseen tosi tyytyväinen :) Oikeestaan se onkin lempihuone täällä! Jossain vaiheessa haluan kuitenkin uudet verhot, koska ne ei nyt oikein käy yhteen noiden tyynyjen kanssa.. Vaihdoin myös tuohon "tuikkuasetelmaan" isompia kiviä ja se toi jotenkin heti enemmän ilmettä koko juttuun!


Makuuhuone on kokenu ehkä suurimman muutoksen tässä pikkuhiljaa.. Viime ikean reissulla ostettiin kaks tuollasta teko lampaantaljaa ja alunperin suunniteltiin, että kokeillaan kestäiskö ne keittiön tuoleilla, mutta ne tuolit on niin hankalan malliset ettei ne kestäny.. Meillä olikin sit varasuunnitelmana, että laitetaan ne makkarin lattialle matoiks ja siellä ne nyt sitten on :) Samalla sain idean vaihtaa vihreiden verhojen tilalle mustat sekä olohuoneen valkoset sohvatyynyt löyti uuden paikkansa sängyltä!

Mitäs tykkäätte? :) Nyt mie suuntaan iltavuoroon, heippa ! 

6 kommenttia:

  1. Mahtava kämppä! :) Tosi söpö ja viihtyisä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) tää tuntuu kyllä täysin kodilta!

      Poista
  2. Teillä on niin nätti koti! :) Rakastan ite seinätarroja mutta ei oo vielä tullu hankittua! Ja toi muumi kanakello on ihana, olin ite jo ostamassa jossain vaiheessa mutta se oli niin kallis tämmöselle rahattomalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tykkään teidän asunnosta myös! Joo mie kans ja nyt harmittaa niin paljon kun tuo tarra taitaa olla mennyttä.. :/ Tiuhti ei vissii tykänny :D en kyllä luovuta, jossain vaiheessa hommaan uuden mut laitan sen sit vähän ylemmäks! Nii miustaki :) en miekää ite olis raaskinu, mut saatiin se joululahjaks :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥