perjantai 28. kesäkuuta 2013

Mä nautin siitä tunteesta kun sanon hyvää huomenta ja näen jotain riemua ohikulkijan ilmeestä

Miun vapaapäivä on menny aika kivoissa, vaikka jokseenkin melko normaaleissa merkeissä! Nukuin pitkään ja heräilin ihan rauhassa, kunnes aloin vähän laittautumaan! Näin kesällä ei kyllä todellakaan jaksa mitenkään ihmeemmin meikkailla ja hiuksetkin tulee laitettua aina mahdollisimman ylös, ettei oo niskassa hiostamassa.. Oltiin sovittu Rasmuksen kanssa, että mennään sen ruokatauolla Seireeniin salaateille, joten yhdekstoista lähdin pyöräilee kohti poliisilaitosta :)
paita / gina tricot, shortsit / h&m

Käytiin ensiks syömässä tosi maukkaat sekä täyttävät kanasalaatit ja sitten mentiin vielä hetkeks keskustaan kävelemään! Rasmus sitten hoksas, että voidaan käydä ärrällä varaamassa sekä samalla lunastamassa meille ruisrockin liput. Ollaan siis menossa ens sunnuntaina sinne rokkailemaan, kun miullekkin sattu vapaapäivä! Ja parhaimmat esiintyjät siellä miun makuun onkin just tuolloin :) Eniten odotan kyllä haloo helsinkiä! Se on nimittäin noussu ihan miun lempparibändien kärkeen ja eräästä niiden kappaleesta otsikon sanatkin on peräisin.. Onneks nyt on liputkin ostettu, niin ei ainakaan tarvii stressata, että ne loppuis kesken! 

Iltapäivän ja illan oonkin siivoillu kotona ja käyny kaupassa, eli ihan perusmeininkiä! Rasmus lähti tänään Joensuuhun koko viikonlopuks, kun sillä on huomenna sen pikkuveljen rippijuhlat. Harmittaa kun en päässy mukaan, mutta kun sattu nyt koko viikonlopuks iltavuorot :/ Rasmus vei myös kameran mukanana Joensuuhun, joten kuvailut jää melko vähälle.. Ajattelin kuitenkin, että voisin toteuttaa jonkinlaisen puhelinkuva-postauksen taas tässä viikonlopun aikana!

Nyt voisin suunnata tuohon telkkarin ääreen :) Kivat viikonloput teille 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥