maanantai 15. heinäkuuta 2013

Ilosaarirock 2013

Noniin, nyt olis luvassa postausta TAAS yhdestä ihan mahtavasta viikonlopusta!! Perjantaista en muuta kerro, kun että Rasmuksen kanssa aloteltiin meidän rokkiviikonloppu heti junaan päästyä ja ilta jatku samaan malliin aina pitkälle lauantai-aamuun saakka. Jo perjantaina tuli nähtyä monia kavereita ja oikeestaan koko loppuilta vietettiinkin K:n kanssa, jota mie en oo nähny kunnolla reiluun vuoteen! 


Lauantaina herättiin Rasmuksen kaverin luonta 80cm patjalta, jossa miun ja Rasmuksen lisäks nukku myös kaks Rasmuksen kaveria! En ymmärrä miten mahduttiin siihen patjalle kaikki, mutta ei edes tuntunu kovin ahtaalta :-D Oltiin myös Rasmuksen kanssa perjantai-iltana sovittu, että ostetaan sittenkin rokkiliput lauantaille, joten  suunnattiinkin heti niitä ostelemaan kun kyyti saatiin! 65€ yhden päivän lipusta kyllä vähän kirpas, mutta oli se sen arvosta. Lippujen oston jälkeen suunnattiin vihdoin Rasmuksen porukoille suihkuun ja muutenkin valmistautumaan meidän ensimmäiseen ja oikeesti ainoaan rokkipäivään. 

Otin myös hetken siinä aurinkoa, koska tuo miun miehekkeeni potki palloa naapurin pihalle ja nostatti rokkifiilistä! Samalla se kyllä otti miusta myös parit asukuvat, mutta tuun laittaa ne tänne omana postaukseen, koska muuten tästä tulee ihan kilometripostaus! Kahdentoista aikaan saatiinkin kyyti keskustaan ja alkon sekä kaupan kautta suunnattiin moikkaamaan R:n kavereita! Käytiin kattomassa Mokomaa (joka oli yllättävän hyvä) ja sitten käveltiin hetkeks Rasmuksen kaverille istumaan :)
Pari tuntia hengailtiin vaan siinä ja sitten olikin taas aika suunnata kohti rokkialuetta, koska haluttiin ehdottomasti nähdä Stellan jäähyväiskeikka! Mentiin kylläkin ensiks Rasmuksen opastuksella väärälle teltalle ja ihan toiseen päähän aluetta, mutta juostiin sitten pikapikaa oikeeseen paikkaan ja päästiinkin yllättävän hyville paikoille :)
Stella oli ihan mieletön! Fiilisteltiin Rasmuksen ja sen kaverin kanssa koko keikan ajan ja meiltä kaikilta tuli kyyneleet poskille! Ja myönnän että Piste-biisin aikana miulta tuli vähän useampikin! Keikka oli mieletön!! Ei kuitenkaan ihan täysin loppuun asti voitu olla, koska haluttiin keretä kattomaan myös Haloo Helsinkiä. Vaikka nähtiinkin se viime viikonloppuna ruississa, niin oli se vaan silti pakko päästä näkemään jälleen kerran!
Haloo Helsingin keikan jälkeen mentiin hetkeks ulkopuolelle ja sitten anniskelualueelle istumaan ja fiilistelemään viereisellä lavalla soittavia Jätkäjätkiä!  
Keikan jälkeen taas hetkeks ulkopuolelle (tätä postausta kirjottaessa sitä tajuaa, miten paljon sitä kävelikin edestakasin rokkialueelle ja ulos), jossa vihdoin nähtiin myös Roosan kanssa! Roosa lähtikin sitten meidän kans kattoo lauantai-illan viimeistä esiintyjää; Nightwishiä.
En oo koskaan ollu mikään kyseisen bändin fani, vaikka oonkin sen myös kerran aiemmin nähny! Keikka oli silti kaiken kaikkiaan mielettömän hyvä ja hyvin pysty olemaan täysillä mukana koko sen ajan :) Keikan jälkeen lähdettiin jälleen kerran alueen ulkopuolelle ja heti kun päästiin siellä istumaan, niin alueella alkoi ilotulitukset!
Onneks ne näky hyvin myös siihen ja kerettiin ikuistamaan niistä Roosan kanssa muutamat kuvatkin! Istuttiin koko loppuilta yhden liikenteen jakajan luona millon milläkin kokoonpanolla. Roosakin viihty meidän kanssa sit vielä jonkun aikaa ja jossain vaiheessa seuraan liitty myös Tyyne ja Roope, jotka jäi meidän kanssa vielä sittenkin kun Roosa lähti kotiin! 
Rasmuksen porukoilla oltiin vasta lähempänä puoli viittä ja virkeenä aamulla klo 9.17 junaan, mutta selvittiin kumpikin eilisestä päivästä hengissä! Jopa mie, vaikka olikin iltavuoro :-D Huh, kyllä nyt on kaks niin huippua viikonloppua takana, että tästä on vaikee pistää paremmaks!

Postauksesta tuli aika pitkä, mutta toivottavasti saatte selvää :) Huomenna lähden aamuvuoron jälkeen pitkästä aikaa Punkaharjulla pariks yöks, luvassa mm. laatuaikaa Marikan ja äitin kanssa mökillä ja Sallan kanssa treffailua! Yritän huomenna tulla laittamaan teille kuitenkin kuvat miun rokkiasusta. Hyvää alkanutta viikkoa  ♥ 

2 kommenttia:

  1. Kiva festaripostaus. harmittaa kun ite ei tänä kesänä taida päästä mihinkään festareille.:s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäsit <3 Voi vitsi :( no ehkä ens kesänä sitten! Ja jos muuten kuitenkin on kesälle kaikkea kivaa :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥