maanantai 8. heinäkuuta 2013

Ruisrock 2013

Wou! Eilen oli kyllä kesän paras päivä, ainakin tähän saakka! Lähdettiin aamulla kymmenen jälkeen Rasmuksen kanssa ajelemaan kohti Turkua ja siitä alkokin mielettömän hieno reissu. Kuunnteltiin koko matka festareilla esiintyviä bändejä spotifystä tai siis lähinnä niitä ketä oltiin menossa itekkin kattomaan.. Pysähdyttiin matkalla kerran ja ennen yhtä oltiinkin jo saatu auto parkkiin! Miun luokkalaiset J & S laitto kamat meidän autoon, koska ne tuli sitten meidän kyydillä takas Porvooseen. Sitten lähdettiinkin kävelemään kohti Ruissaloa ja ekaa esiintyjää Teflon Brothersia. Sen jälkeen käytiin juomassa reissun yhdet ja ainoat lonkerot jotka olikin kyllä elämäni kalliimmat! Kaks lonkeroa 19,50€, huhhuh! Lisäks käytiin kattomassa Haloo Helsinkiä, Cheekiä, The Soundsia, Maclemore & Ryan Lewisiä sekä Biffy Clyroa! Jokainen keikka oli kyllä ihan tajuttoman hyvä. Ja ennen Biffy Clyron keikkaa en oikein tienny mitä odottaa, kun en tienny etukäteen kun pari biisiä, mutta keikan jälkeen olin ihan fiiliksissä! Se oli tosi hyvä :) Sen jälkeen lähdettiinkin kävelemään kohti bussia, jossa  treffattiin meidän kyytiläiset ja sitten matka jatku yhdessä autolle! Kotona oltiin vasta hiukan ennen kolmea ja oli pakko käydä vielä suihkussakin, koska kaikesta hiekalla kävelemisestä ja tanssimisesta miun jalat oli aivan mustat! Silti heräsin jo yhdeksältä ihan pirteenä. Sää oli ihan mieletön ja vähän taisin palaakkin siellä auringossa hyppiessä! 
Mutta, antaa nyt melkoisen kuvavyöryn puhua puolestaan:
Paita / Spirit Store (uusi), Shortsit / Only (uudet), Neuletakki / Bershka, Laukku / h&m

Fiilikset on vieläkin niin hyvät, koska päivä oli niin ihana ja onnistu täydellisesti! Ja oli ihanaa olla nimenomaan Rasmuksen kanssa tuolla kattelemasa bändejä ♥ 

Nyt alkaa iltavuoroon valmistautuminen, kivaa viikon alkua ihanat 

4 kommenttia:

  1. Varmasti ollut ihana reissu!:) Kauniina oot ollut liikenteessä ja nuo shortsit, rakastuin!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä! :) toisaalta nyt ihan harmittaa kun se on jo takana.. Kiitos paljon <3 joo mie myös ja meinasin vielä eka jättää ostamatta, hullu minä!

      Poista
  2. Varmasti takana mahtava reissu :)<3 Tosi kauniina oot ollu ja aivan ihanat vaatteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oot oikeassa :) <3 kiitos paljon, tuo asu oli kyllä miunkin mieleen vaikka eka mietin, että onko sopiva festareille :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥