torstai 22. toukokuuta 2014

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin

Hellurei! Kirjottelen tällä hetkellä Helsinki-Vantaan lentokentältä, kun odotellaan meidän lentoa lähteväks.. Tosin saadaan odotella vielä kolmisen tuntia :-D Tultiin tänne jo aika hyvissä ajoin, koska kyydit sattu hyvin näin. 

Meillä on ollu Elisan kanssa tosi kivat pari päivää, kun eilen (tai no siis tiistaina) käytiin miun koululla sekä muutamien luokkalaisten kanssa syömässä ja sitte mentiin vielä pienemmällä porukalla terassille! Ja tänään eli keskiviikkona käytiin pyörähtämässä Helsingissä ja kyllähän sinne taas vähän euroja meni, mutta onpa ainakin muutamia kivoja kesävaatteita ostettu :-)

Hetken kun malttais vielä odotella, ni sitten starttais varmasti aika huikee loma kunnolla käyntiin! Harmi, kun en tämän parempaa postausta nyt saanu väsättyä, mutta loman jälkeen sitten varmasti tulossa reissupostauksia!


En yhtään tiedä, miltä tää postaus koneella näyttää kun on puoliks kirjotettu iPadilla ja puoliks puhelimella, mutta toivottavasti jotain selvää saa.. Nyt taidan lopetella nää löpinät, koska aivot ei ehkä iha virkeimmillään oo kolmen aikaan aamuyöstä :-D Palaillaan taas muruset <3

2 kommenttia:

  1. kivaa matkaa! ♡ ja hyvältä tää postaus näyttää ainaki ku puhelimella luin :-D

    VastaaPoista
  2. Eikä ihanaa! ♡ ihanaa reissua ja nautihhan oikeen kunnolla ♡ loma postauksia odotellessa ;))

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥