perjantai 2. toukokuuta 2014

Vappufiilistelyä

Vietin tosiaan vapun tänä vuonna vähän erilailla, kun suunnattiin kolmen tyttösen kanssa vappuaattona yhdeks yöks kohti Tamperetta! Meillä ei ollu mitään erityistä syytä miks Tampere, mutta Porvoossa ei kuulema ainakaan viime vappuna ollu mitään meininkiä joten ei tännekkään haluttu jäädä. Tampere olikin kyllä oikein hyvä valinta, se oli miulle eka kerta kunnolla kyseisessä kaupungissa ja oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä :-) Lisäks siellä niitä vappumeininkejä ainakin oli, kun ihmisiä kulki haalareissa ja lakit päässä ihan mielettömän paljon!
 
Heti kun oltiin perillä, mentiin mahat kurnien rossoon syömään! Mie otin lempparipitsan eli pollo bbq:n, eikä se pettäny tälläkään kertaa :p Tuo vaan oli niin iso, että siitä jäi vielä reilu pala mukaan viemiseksikin!
Miun murut!
Yks ylioppinu ja nuva vapputunnelmissa ;-)
<3
Sitten suunnattiin kohti omppuhotellia, mistä oli meille neljälle huone varattuna! Siitä alkokin armoton laittautuminen ja kuvien räpsiminen :-) Jätettiin tällä kertaa haalarit suosiolla Porvooseen, mutta lakit pistettiin kuitenkin päähän vapun kunniaks! Kun kaikki oltiin valmiita, lähdettiin Koskenrantaan istuskelemaan! Vaikka ilta ei ihan suunnitelmien mukaan mennykään, niin kai meillä loppujenlopuks ihan hauskaakin oli :-D Ja ei tää varmasti viimeiseks reissuks tällä nelikolla jää, vai mitä tytöt?

Miulla oli kamerakin reissussa mukana, mutta sillä tuli kuvailtua niin vähän, koska kyllä tuolla puhelimella vaan on niin helppo niitä kuvia räpsiä! Näistä kuvistakin osa löytyy instagramista, josta miut siis löytää nimellä kkaroliinan

Miten teidän vappu sujui? <3

4 kommenttia:

  1. Oii sun vappu kuulostaa kivalta :) pieni maisemanvaihdos tekee aina hyvää <3 ja parhaat reissut tulee tehtyä aina isolla ystäväporukalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä siun kanssa! :)<3 ja tosiaan ystäväporukassa ne kaikista mieleenpainuvimmat reissut tulee tehtyä :) Kiva kun kävit kommentoimassa!

      Poista
  2. ihanaa <3 oli kyllä mukavaa kaikista kommelluksista huolimatta ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥