keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

ILOSAARIROCK '14

Hupsis, oon viimeks postaillu ruissi-postauksen merkeissä ja taas olis vuorossa festaripostausta, koska nyt on myös kauan odotettu Ilosaarirock rokkailtu tältä vuodelta :-) On kyllä taas oikein onnistuneet festarit takana! Viikonloppuun kuului paljon epäterveellistä ruokaa sekä juomaa, ystäviä, hellettä, hyviä esiintyjiä sekä huima määrä festarimieltä. Ilosaarirock on kyllä semmonen, joka on koettava joka vuosi! Siellä on ihan omanlainen fiilis niin ulko- kun sisäpuolellakin ja hyvät esiintyjät vaan kruunaa kaiken :-) Esiintyjistä käytiin kuuntelemassa Sanni, Haloo Helsinki, Happoradio, Jenni Vartiainen sekä ahh niin ihana Ellie Goulding! Sillä tytöllä on kyllä niin uskomaton määrä energiaa, että ei voi kun ihailla. Lisäksi nähtiin pätkä Studio Killersiä, joten täytyy sanoo, että aika hyvä esiintyjäkaarti on nyt nähty. Ihanaa, kun Roosa suostu miun kanssa 2-päivän liput ostamaan ja muutenkin jakso minuu koko viikonlopun ajan! Kiitos vielä majapaikasta sekä muutenkin superkivoista päivistä ♥ Kuvia tuli otettua aikamoinen määrä ja osa niistä löytyykin jo instagramista, mutta tässä nyt kuitenkin vielä jotain. Toivottavasti meidän festarifiilis näistä välittyy sinnekkin puolelle ruutua! :-)

10 kommenttia:

  1. kiitos itelles huipusta seurasta! ♡

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, kyllä välittyy festaritunnelma myös tänne.:) <3

    VastaaPoista
  3. Löysin sun blogis tuossa jo jonkin aikaa sitten, mutta sitten tulikin kiire koneelta poijes ja unohin ihan laittaa tän kommentin!
    Siis tästähän tuli heti yks lemppareista! :) Vaikutat ihan hurjan ihanalta ihmiseltä ja tää sun bloggailu tapas on tosi kiva! ♥ Jään siis kyllä ehdottomasti lukijaksi! :)

    Olis tosi kiva jos kurkkaisit myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä! Kommentteja kun on aina kiva antaa ja saada, eikö? :)
    ❤:llä Master of your own life

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh miulta oli menny jostain syystä tää kommentti ihan ohi ja nyt vasta huomasin! :(

      Apua, ompa tosi ihanaa kuulla ♥ Ihanasti sanottu, kiitos paljon :) Kiva tietää, että joku tykkää ♥ Tervetuloa seurailemaan, toivottavasti viihdyt jatkossakin!

      Pitää ehdottomasti käydä kurkkaamassa :-) Oot aivan oikeessa ja uusia blogeja on myös aina kiva saada omalle lukulistalle!

      Kiitos vielä kivasta ja piristävästä kommentista ♥

      Poista
  4. Ooo ihana ihana iiiihana Ilosaarirock, aina kesän kohokohta!! <3 itsekin olin festaroimassa ja jos haluut lukee munkin festaripostauksen niin täspä ois! :)

    http://elamaa-enni.blogspot.fi/2014/07/ilosaarirock-14.html?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä, kesän yks parhaista jutuista ♥ Ilosaarirockissa vaan on sitä jotain, niinkun tuolla jo mainitsinkin :-) Aa kiva tietää, käyn ehdottomasti kurkkaamassa! Kiitos vinkistä ja kommentista ♥

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥