sunnuntai 14. syyskuuta 2014

miks jumittaa, jos voi juosta

Heippa! Halusin tulla pikakuulumisten merkeissä kertomaan, että en oo hävinny täältä blogimaailmasta mihinkään, vaikka tähän tämmönen aika tahaton hiljaiselo taas tulikin. Oon ollu laiska niin postaaja kun kommentoijakin. Syynä yksinkertaisesti se, että tää alkusyksy on ollu aika vauhdikasta ja iltaisin en välttämättä oo edes konetta avannu. Miun tämän syksyn ensimmäinen harjoittelu on onnistuneesti takana ja nyt on viikko menny siitä toisestakin osiosta uudessa paikassa. 


Toinenkin harjottelupaikka vaikuttaa tosi kivalta ja uskon, että tuun kyllä viihtymään tuolla tosi hyvin vielä tän neljä viikkoa mitä nyt on jäljellä! :-) Itseasiassa odotankin kovasti harjoittelun loppua, koska ollaan lähdössä tyttöjen kanssa pienelle minilomalle Madridiin meidän etäviikolla! Tulossa varmasti ihan mieletön reissu, tiedän sen jo nyt. 


Oon ottanu tähän asti lämpimän syksyn avosylin vastaan, koska syksy on ihana vuodenaika kaikkia sadepäiviä lukuunottamatta. Nyt ollaan kuitenkin enemmän saatu nauttia auringosta kun sateesta ja se kelpaa miulle enemmän kun hyvin. Myös syksyn ekat kynttilät on nyt poltettu. Jatkuis vaan samaan malliin mahdollisimman pitkään, niin ei ehkä se talvi-aikakaan tuntuis niin pitkältä! 

Mutta en nyt sen enempää höpöttele säästä enkä mistään muustakaan, vaan palailen mahdollisimman pian luultavasti puhelinkuvien kera, koska niitä on taas kertyny aikamoinen määrä! Mitäs teille sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu? ♥ 

5 kommenttia:

  1. Välillä sitä on kiirettä enemmän, mutta kyllä me täällä pysytään vaikka postauksia ei niin useasti tulisi tai kommentointi tulis vähän myöhässä :)♡ ei kannata ottaa stressiä.:) ihana kun pääset lomalle! Minäkin tahdon :D mukava myös kuulla että eka harjoittelusi meni hyviä ja toinenkin on lähteny mukavasti käyntiin ♡ tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, oot kyllä ihan oikeessa :-) Eikä tosiaan pitäis ottaa tästä sen suurempaa stressiä, vaan postata ja kommentoida kun siltä itestään tuntuu! Ja ihanaa kuulla, että siellä silti pysytään <3 Jep, ootan kyllä tuota lomaa tooosi paljon! :-D Kiitos piristävästä ja tsemppaavasta kommentista Emilia <3

      Poista
  2. ihanaihana simppeli banneri ♥ mä oon kans viime aikoina ollut todella laiska bloggaaja, töiden loppuminen, muutto, opintojen alkaminen ovat vieneet aikaa ja voimia niin, että blogille on jäänyt luvattoman vähän aikaa.. onneksi pikkuhiljaa pääsee taas normaaliin tahtiin, ja oon päättänyt etten stressaa liikaa blogista vaan kirjoitan just sillon kuin hyvältä tuntuu, niin lopputuloskin on toivon mukaan parempi :-)

    Tosi ihania syksykuvia, ja sun asu on aivan ihana! Myös teidän tuleva reissu kuulostaa ihan mahtavalta, voii että mäkin haluaisin reissuun ja varsinkin jonnekin Espanjaan! Nauttikaa kunnolla, varmasti tuollaiset reissut sitten syksyn pimeydessä piristää ♥

    Lämmin syksy on tosiaan ollut ihana, kuitenkin kylmyydestä ehtii sitten talvikuukausina nauttia. Ja ilmeisesti ensi viikolla jo hieman kylmeneekin.. Toisaalta niissä kirpsakoissa syysaamuissakin on oma viehätyksensä :-) Ihanaa syksyn jatkoa sulle!

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, kiitos kovasti <3 Alan vähän kyllästymään siihen, mutta pitää yrittää tässä syksyn mittaan väsäillä jotain uutta :-) Tykkään kyllä itekkin yksinkertasesta! No on siulla ollukkin kyllä sen verran tekemistä, että ihmekkös tuo.. Tää syksy on vähän hektistä aikaa tavalla tai toisella jokaiselle. Tuo on ihan fiksu päätös ja siihen kyllä kovasti yritän pyrkiä itekkin :-) Pääasia, että homma pysyy mielekkäänä, tarkotti se sitten postausta päivittäin tai postausta vaikkapa kerran viikossa..

      Ihana kuulla, kiitos <3 Sain tuon farkkutakin viikonloppuna miun siskolta ja oli pakko heti keksiä jonkunlainen asu sen ympärille! Kieltämättä niin se kuulostaakin, odotan kyllä paljon sitä reissua :-) Varmasti nautitaan <3 Sitten jaksaa taas paremmin loppusyksyn ja tulevan talven..

      Oon niin samaa mieltä :-) Vaikka aamut alkaa olla jo aika kylmiä nyttenkin, mutta ihanaa kun päivisin vielä tarkenee ilman takkiakin! On niissä, kunhan vaan muistaa ottaa käsineet aamulla kun lähtee pyöräilemään töihin ;-D Kiitos ja sitä samaa siulle! <3 Ja kiva kun kävit kommentoimassa! Käyn kurkkaamassa siun blogin myös ->

      Poista
  3. Käy kurkkaa haaste mun blogista ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥