tiistai 10. heinäkuuta 2012

sä oot tuonu mulle paljon elämään sisältöö

Nyt on Turussa, Kellokoskella ja Porvoossa pyörähdetty! Kyllä kannatti ajaa yhden päivän takia ruisrockiin, oli mahtavia esiintyjiä, mm. elokuu & snoop dogg! Elokuun esiintymistä odotin koska tykkään niiden jokaikisestä biisistä mielettömästi ja snoop doggia oon kunnolla kuunnellu viimeks joskus vuosia sitten mutta se keikka oli kyllä niiiiin mahtava!! huhu :)

Kellokoskella oltiin siis yötä ja maanantai-aamuna lähdettiin pyörähtämään Vantaan ikeassa! Sieltä mukaan lähti sohvapöytä, taulu (vihdoin!!!!), kylppäriin semmonen hyllykkö ja muutama pieni juttu :) Meidän auto on kyllä ihan tila-ihme, kun sinne kaikki nuo saatiin mahutettua :o
Ikean jälkeen ajeltiin Porvooseen katsastamaan, että minnekkäs sitä oikein muutetaankaan ja rakastuin kyllä ensisilmäyksellä siihen kaupunkiin! Nyt kun äkkiä sais sen asunnon vaan :)

Laittelen nyt muutaman puhelimella napsitun kuvan kun en oo jaksanu vielä siirtää kuvia koneelle kamerasta :) Muokkailin noita suoraan puhelimella ni siks laatu on aika kärsiny :s






Jukka Poika

aaahh Elokuu !!

Snooooop Dogg



muruni mun
Kohta lähden ylläriylläri töihin, mutta sitten onneks pari vapaapäivää, pari aamuvuoroa ja sitten ilosaarirock! Ihanaa päästä Joensuuhun näkemään kaikkia ihania ja muutenki rokkailemaan :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥