lauantai 7. heinäkuuta 2012

sulle annan kaiken maallisen ja maanalaisen

Kuopion keikka heitetty! Viikko on taas hurahtanu niin nopeesti, etten oo siitäkään kerenny tulla mitään kertoilemaan.. Vaikka olevinaan en koskaan mitään tee, et istun vaan töiden jälkeen kotona, mutta kai jotain tekemistä aina on kun en ees koneelle kerenny :D 


Mutta Kuopion reissun pointtina oli oikeestaan Ikea ja tulihan sitä sieltä sitä sun tätä ostettua! Mm. tv-taso, kolme lamppua, peili, seinähyllyjä ja kaikkee pientä tavaraa :) Olin siellä kyllä ihan taivaissa! Ikean lisäksi käytiin kyllä myös Marikan kanssa kaupungilla pyörimässä ja sieltä tarttui muutama paita, hame ja kengät :) Oltiin yöllä vähän ennen yks Punkaharjulla ja aamulla reippaana aamuvuoroon klo 5.45! :D Mutta siitäkin selvittiin.. 


Kerroin täällä muutama viikko sitten niistä Rasmuksen voittamista Ruisrock lipuista ja meidänhän siis oli tarkoitus nyt olla siellä! Mutta siinä kävikin niin että Rasmus ei MILLÄÄN saanut vaihdettua vuoroa joten sillä oli tänään normaaliin tapaan iltavuoro :/ Mutta ei suinkaan heitetä lippuja täysin hukkaan vaan mennään sitten huomenna :) Ollaan yö Kellokoskella ja maanantai aamuna käydään Vantaan Ikeassa ostamassa päässä kummitteleva taulu ja ajellaan myös Porvoossa, koska kumpikaan ei koskaan ole siellä käyny ja asuntopaperit laitettiin eilen sinne vetämään.. Jännää!                                                          


Tänään olin sitten oman vapaapäiväni porukoiden pihalla ottamassa aurinkoa ja kävin Marikan luona syömässä :) Eli kotona en oo paljoa viihtyny!








Mutta nyt käyn kattomaan yle areenasta tän päivän festarimeininkejä ruissalosta ja painun sitten nukkumaan, että jaksaa aamulla herätä taas ajoissa :) hyvää yötä  

3 kommenttia:

  1. Sit tuut miun luona käymään Kuopiossa (: Ja täydellisiä kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tuun! Ja sie meillä Porvoossa :) Kiiitos paljon murunen <3

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥