keskiviikko 15. elokuuta 2012

mua viedään jos vaan sä katsot mua.

Siskosilta oli ja meni ja nyt on myös toisiks viiminen työviikko alotettu! :) Tai itseasiassa se alkaa olla jo voiton puolella, koska enää kaks yövuoroa jäljellä! Lauantai-ilta meni melko onnistuneesti, vaikka pientä draamaa olikin mukana, eikä itse esiintyjä todellakaan ollu kovin kummonen :D Mutta tulipahan lähettyy ja nähtyy joitakin vanhoja tuttujakin.. 

Alkuviikossa ei sitten ookkaan ollu mitään mainitsemisen arvoista, päivät on hujahtanu ihan ohi :o Lämpimien päivien kunniaks oon kyllä tässä parina päivänä käyny äitillä nauttimassa auringosta ja tänään kävin myös uimassa. Saa nähdä jääkö kesän viimiseks uintireissuks! 


photo

photo

Valitettavasti tuon enempää kuvia ei oo ja nuokin on instagrammista napattuja! Ekassa näkyy lauantai-illan asua, joka koostui uudesta vero modan paidasta, mustista farkuista sekä h&m kiilakoroista :)

Tuleva viikonloppu meneekin pääkaupunkiseudulla, kun suunnataan Rasmuksen kanssa Weekend Festivaliin!! :)) Takasin tullaan sunnuntaina ja matkalla käydään kirjottamassa myös vuokrasopparit vihdoin!

Nyt tuntuu siltä, että tekstin väkertäminen tuntuu mahdottomalta, joten ehkä turhaa väkisin yrittää :) Jos postausta ei siis huomenna ilmesty, niin luultavasti sitten vasta alkuviikosta.

Palaillaan taas  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥