torstai 16. elokuuta 2012

jos pidät kiinni kovempaa, voin sulle kaiken omistaa

PistePiste - mua viedään (lyrics)

En malttanukkaan olla postailematta tänään! :D Meille tuli pientä takapakkia viikonloppu reissun suhteen.. Reissu kyllä toteutuu, mutta tänään kauppaan lähtiessä huomattiin, että meidän rakkaan ooppelin eturenkaat on niin kulunu kun voi vaan olla! :s Oli siis tiedossa, että autossa on joku mikä kuluttaa renkaita, mutta ei todellakaan arvattu että noin pahasti! Noo tässä nyt ollaan yritetty järjestää asioita ja tehdäänkin niin että nukutaan aamulla pari tuntia, lähdetään junalla helsinkiin.. Ja sunnuntaina Rasmuksen kummi käyttää meitä Porvoossa ja vie sitten Tikkurilan asemalle josta tiemme käy takasin junalla tänne! Toisaalta on jopa kivaa päästä junalla matkustelemaan :)

Tänään unien jälkeen päivä on menny ihan vaan ollessa! Ajattelin päivän laiskotella, kun nyt kumminki ennen töiihn lähtöö pitää vielä pakkailla, tiskata ja laittaa muutenki vähän paikkoja kuntoon :)

006

007

008

002

012

Mie oikeesti odotan niin paljon, että koulut alkaa, koska sitten miulla on aikaa panostaa omaan ulkonäköön. Raivostuttaaa edes ajatella, että nykysin en arkena laita edes kulmia, mutta kun ei se hyödytä mitään jos töissä kumminki hikoo ja sitten ne levähtää! Onneks nyt on viikonloppuna vapaata ja on syytäkin tehdä omalle naamalleen jotain :D Nää ripset on kyllä loppukesän pelastus!

Mutta joo, ei kai nuo hommat tuolta itestään hoidu, joten täytynee mennä niitä tekemään :) Kivaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥