maanantai 20. elokuuta 2012

Auringon paahteessa lepposaa pistelyy, tätä festarifiilistelyy

David Guetta feat. Sia - She wolf

Otsikon sanat ei kylläkään kuvaa yhtään meidän kesän viimestä festaria! Se oli nimittäin aikalailla katastrofi :s En jaksa kauheen laajasti tarinoida siitä, mutta jo aamu alkoi huonolla tuurilla kun junassa jouduttiin semmoseen "hyttikoppiin" jossa meidän lisäks oli 5 kikattavaa 14-vuotiasta! Ei siinä muuten ehkä mitä, mutta kun oli tarkotuksena nukkua junassa, niin se suunnitelma haudattiin kyllä heti! :D

Helsinkiin saavuttua käytiin Vapianossa syömässä ja siitä jatkettiin sitten Rasmuksen serkulle :) Siinä vaihdeltiin vaatteita ja suunnattiin bussilla kohti taksitolppaa! Siitä sitten alkokin seuraava kaaos.. 
Festarialueelle oli matkaa n. 20km, joten ajateltiin että viideltä kun lähdetään niin ollaan kuudeksi alueella, koska silloin alkoi Skrillexin esiintyminen! Vaan toisin kävi, ruuhkat oli jotain niin järkyttävää! Oltiin matkattu 10km ja aikaa oli menny 1,5 tuntia, siinä vaiheessa mittari näytti jo melkein 70€! Kun nähtiin miten porukkaa lähti autoista kävelemään, ajateltiin että ehkä viisaapi tehdä samoin.. Siitä sitten 10km matka jatkuikin kävellen ja aikaa meni lähes 2 tuntia.. Matkalla mm. joku ajoi miun pohjetta päin pyörällä jne! :D Loppujen lopuksi ei siis keretty muuta näkemään kun David Guetta, mutta voi hitsi se oli niiiin hyvä! Olin ihan fiiliksissä sillä keikalla ja sen jälkeenkin! 

Keikan jälkeen ajateltiin lähteä kohti yöpaikkaa ja lähes sama toistui kun mennessäkin! Odoteltiin muutamilla bussipysäkeillä, mutta koska yksikään bussi ei ottanut meitä (tai ketään muutakaan) kyytiin, molemmilta oli akku loppu, eikä vapaita takseja näkynyt, oli pakko tyytyä kävelemiseen! Käveltiin tismalleen sama matka kun mennessäkin ja viimein saatiin taksi keskustaan! Keskustasta yöpaikkaan mennessä kuitenkin menimme bussilla oikean pysäkin ohi joten kolmas taksimatka odotti :D Huhhu, voin kertoo, että lompakko kiittää! Oltiin perillä vasta viideltä aamulla ja alueelta lähdettiin 12! Silloin päätettiin, että lauantain esiintyjät jää meidän osalta näkemättä.. 

Niimpä vietettiinkin sitten lauantaina aikaa keskustassa kierrellen ja suunnattiinkin jo silloin Rasmuksen sukulaisille, jossa sitten vieteltiin iltaa :) Eilen ennen junan lähtöä kirjoitettiin vielä vihdoin vuokrasopimukset, joten nyt vaan odotellaan muuttoa!





  

Miulla oli kyllä kamera mukana, mutta kaikki vähäsetkin kuvat mitä otin otin puhelimella :) En jaksanu väkertää noista mitään kollaasia, joten ne nyt on tuolleen melko tyhmästi tuossa :s Mutta siinä jotakin! Kuvissa näkyy mm. ihana sohvi-koira sekä miun yks uus ostos, eli tuo huivi ja taitaa siellä olla yks epäonnistuneempi otos Guettan keikastakin :) 

Tää päivä on töiden jälkeen menny ihan vaan lempparisarjoja tuijotellessa ja sama jatkuu koska menossa on pretty little liars ja sitten gossip girl! Jaksamisia arkeen 

ps. postailen ostoksista huomenna jos kerkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥