perjantai 24. elokuuta 2012

Vaikka päästän menemään, mä kyllä juoksen sun perään


020

1
Raitaneule/stadium, musta neule/h&m, musta läpikuultava paita (yläselkä pitsiä/only, mustat farkkulegginssit/h&m, löysä toppi/gina tricot

013
huivi/vero moda

016

015

024

Siinä sekalainen satsi kuvia kuluneelta viikolta, tai suurimmaks osaks kyllä tältä päivältä :) Joukossa myös Helsingin reissun ostoksista hyvinkin epäselkeet kuvat! Ei menny valoitus ihan kohilleen :/ Mutta ei anneta sen häiritä :) 

Kulunut viikko on menny ihan saman linjan mukaan, miten koko kesä muutenkin, mutta onneks enää kaks työyötä ja sitten on tän kesän työt taputeltu! Sit kääntyiskin ihan uudenlainen sivu elämässä, jota odotan innolla mutta myös vähän jännityksellä. Vaikka tän kesän jälkeen kaipaankin muutosta ja odotan innolla koulun alkamista, mutta silti vähän pelottaa miten sopeudun ihan uuteen kaupunkiin kaukana kaikista rakkaista ihmisistä! Paitsi onhan tietty Rasmus ja Tiuhti mukana :) Mutta niinkun oon Roosan ja äitinkin kanssa jutellu, niin onneks on puhelimet ja facebookit yms! Ja aina muutaman tunnin ajomatkan päässä täältä sekä Joensuusta :) Muutenkin tää kesä on ollu ns. "hyvää totuttelua" siihen, miten ei ihan noin vaan voikkaan nähdä kavereita tai porukoita vaan siihen on tietyt rajoitteet. Mutta innolla aion mennä kohti uusia seikkailuja :)

Katoin äsken uusintana tulleen Junior Masterchefin ja herkistelin niitten pikkusten junnujen puolesta jotka tippa linssissä joutu jättää kisan kesken :s Toisaalta aika rajua, että kilpailussa pudotus toimii samalla tyylillä kun ihan normi Masterchefissakin, mutta onhan se toisaalta kiva, että annetaan pienemmillekkin tuommonen mahdollisuus! Ja kyllähän se opettaa paljon :)

Ajattelin, että teen vaan tälläsen pika kuulumispostauksen, kun on taas päässy pieni hiljaiselo valloilleen! Mutta teksti ei nyt tämän enempää luonnistu, joten taidan siirtyä uunista tulleen makaroonilaatikon kimppuun :p
Heippa & kivaa viikonloppua 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥