maanantai 27. elokuuta 2012

Nuolasen tuulen suuntaan, keskiyön aikaan tulevaa tulvaa. Kun liekki lampuis sammuu, nyt vaimenee laulut ja pakataan laukut.

Tänään nukuin töiden jälkeen vaan muutaman tunnin, koska Rasmus lähti ajelemaan kohti Joensuuta ja mie jäin odottelemaan äitiä ja Marikaa kylään! Ne halus olla miun pelastavia enkeleitä ja auttaa minuu vähän pakkailemaan ja lajittelemaan tavaroita tai lähinnä vaatteita tuolta "varastohuoneesta". Ja kyllä paljon niiden avustuksella saatiinkin aikaan, nyt on kaikki vaatteet pakattu (paitsi tietty ne mitä nyt viikolla tarttee)! Ja kyllä sieltä tais pari kirpparisäkkiäkin syntyä vaikka Marikakin nappas sieltä itelleen kassillisen vaatteita, koska sillä ilmeisesti on lyhkäsemmät jalat kun miulla, kun kaikki farkut mitkä miulle oli lahkeista lyhkäsiä oli sille just hyviä ja muutenkin istu paljon paremmin :) Hyvä vaan, että niillekkin löytyy käyttöä kun parit oli ihan koskemattomia!

Muutaman tunnin aherruksen jälkeen mentiin kaikki yhessä porukoille syömään ja illan oonkin oleskellu vaan kotona :) Äsken katoin toisen kerran ps. rakastan sinua, ja on se kyllä niiin ihana leffa! Just sopiva tämmöselle yksinäiselle illalle :) 

cats

Nyt ajattelin tässä hetken kuunnella musiikkia youtubesta ja sitten voisinkin hipsiä unille, mikäli Tiuhti antaa nukkua kun sillä on taaas juoksut ja korvat meinaa särkyä tuolla molinalla :s Mutta ehkä se rauhottuu kun valot sammuu! Huomenna miulla oliskin ripsihuolto, miulla on menny vasemman silmän ripset jotenki tosi nopeesti "sotkuun", voi kyllä johtuu kun töissä hikoili niin paljon! Mutta huomenna onneks saa taas kuntoon nämäkin ja töistäkään ei tarvii enää stressata. Mikäs sen parempaa?

Kauniita unia hassut 

2 kommenttia:

  1. heeei neiti, mullekki niitä vaatteita näytille! :P joookos ?

    VastaaPoista
  2. Juu tottakai :) siun pitää tulla Porvooseen penkomaan että löytyykö sieltä mitään ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥