maanantai 27. elokuuta 2012

Omaan mukavuuteen on helppo tuudittuu. Silloinkin kun pitäis kasvaa ja uudistuu.

Hui mikä hulina päivä takana! Aamulla nukuin pitkään ja heräilin rauhassa lemppariblogeja lukien, kunnes kello näytti sen verran että piti kiiruhtaa suihkun kautta ripsihuoltoon. Nyt on taas ripset kunnossa :) Se jolla käyn laitattaa näitä sano, että koska edelliset oli sillon niin pitkät ja omille ripsille liian raskaat, on omia myös niiden jälkeen lähteny huomattava määrä joten nyt ei sitten näistä ripsistä saa niin tuuheita! Mutta oon kyllä silti tyytyväinen, miusta nää on tarpeeks tuuheet kun oon kumminki niitä luonnollisia halunnu :) 


022
hiuksetki on näköjään märät vielä latvoista, en siis tykkää käyttää hiustenkuivaajaa!
Kun tulin kotiin lähettiin melkein samantien viemään Tiuhtia miun siskolle Ninalle hoitoon! Tiuhti on siellä nyt niin kauan että saadaan muuttohässäkkä alta pois ja Nina myös käyttää sen eläinlääkärissä torstaina, kun se vihdoin leikataan! Tiuhtilla on niin paljon ollu juoksuja, että kissaparka on ihan ihmeissään :/ Mutta nyt siihen tulee onneks muutos. 


cats12
ehkä maailman hienoimmat asukuvat? paitana toimi uus stadiumista ostettu neule!
Illemmalla pakkailin astioita yms. laatikkoihin ja piipahdin äitillä, kun se halus miulta muutamia kuvia itelleen. Nyt oon tuijotellu muutaman tunnin telkkaria, pretty little liars, gossip girl ja aina kun mahdollista oon käyny iskällä tuossa naapurissa tuijottelemassa BB 24/7 :D Rankkaa olla tv:n-orja! Mut kerranki kun tulee jotain mitä kattoa niin aion ottaa siitä kaiken ilon irti!

028

Kappaleiden välissä tänään aamulla napsittuja kuvia! Loppuillan suunnitelmiin kuuluu ehkä joku leffa ja vähän herkkuja. Huomenna käydäänkin taas Joensuussa ja katotaan nyt mitä kaikkea siellä vuorokaudessa kerkee, ainakin yhtä autoa olis tarkotus käydä kattoo ja nähä  Roosaa :) Kivaa viikkoa ihanaiset 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥