tiistai 11. syyskuuta 2012

Ei auta ruoka nälkään, eikä väsymys taltu levossa

Moikka! Täällä kirjottelee yks ihan rättipoikkiväsyny bloggaaja ja vasta tiistaissa mennään! Osa syy väsymykseen voi kyllä olla se, kun koulun jälkeen oon siivoillu, pyykänny ja vähän tehny koulujuttujakin.. Opeteltiin tänään anatomian ja fysiologian tunnilla luiden nimiä suomeks sekä latinaks ja koska tenttiin on enää alle kuukaus niin on pakko yrittää jokaisen kyseisen tunnin jälkeen kerrata ne sen päivän asiat. Miun kirjakaan ei oo edes vielä jostain syystä tullu, tai oikeestaan se ei oo vielä ees lähteny :s Toivotaan että tulis nyt piakkoin kun se kuitenkin vähän helpottais tunnillakin :) 

Huomenna olis onneks taas melko lyhyt päivä ja illalla oliskin sitten ne varjofuksiaiset! :p Ja torstaina sekä perjantaina on vaan matikan valmentavat, eli ei pitkiä päiviä koulun osalta enää tällä viikolla :)

Niin ja oli miulla pointtikin tässä postauksessa, halusin nimittäin tulla laittaa muutamia kuvia instagrammista :
Hiukan sekalainen satsi kuvia, joista kolme ekaa kuvaa on vielä kesätöiden ajalta! Ja kaks vikaa sunnuntailta kun käytiin siellä syömässä ja leffassa. Voin muuten suositella Tie Pohjoiseen elokuvaa, se ylitti kyllä odotukset ainakin miun osalta :)

Mutta nyt voisin raahautuu suihkuun ja sitten keskittyä vielä hetkeks täysillä tähän sohvalla loikoiluun ennen unia! Heipsun 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥