sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Käykää yhtä aikaa nukkumaan. Sanokaa ne kolme pientä sanaa


Ihme kyllä täällä virkeänä postailemassa jo tähän aikaan aamusta :D Ollaan tänään menossa Ikeaan, mutta ajattelin tulla nyt ennen sitä postailemaan vähän viikon tapahtumista tai lähinnä keskiviikosta :)

Keskiviikkona meillä oli siis ne varjofuksiaiset, jotka alko klo 17 alkavalla rastiradalla! Tuutorit oli jakanu meidät joukkueisiin ja niissä sitten kierreltiin erilaisia rasteja ympäri Porvoota ja samalla kerättiin pisteitä. Ryhmät oli jaettu hyvin, koska miun ryhmässä olevat tytöt oli kaikki miulle ennestään tuntemattomia eli semmosia keitten kanssa ei ollu kerenny juttelemaan vielä ollenkaan :) Mut nyt on sit sekin korjattu! Rastit oli ihan tajuttoman hauskoja, eikä kaatosade haitannu menoa yhtään :D Teemana meillä oli siis haalarit sekä mieheks pukeutuminen, joten sitä sade vähän rajotti kun kuitenkin halus takin pitää päällä! Mutta haalarit ja Rasmuksen lippis oli ;)

Rastit loppu joskus kuuden jälkeen, jollon kerättiin sit koko porukka kasaan ja käytiin läpi vähän fiiliksiä. Sen jälkeen porukka hajaantu ennen baariin menoa ja me mentiin sitten Jasminin kanssa Katalle hetkeks istumaan. Siitä st Rasmus haki meidät kympin aikaan ja vei keskustaan. Onneks meitä oli baariinkin tullu aika moni joten oli suurinpiirtein joukkueet kasassa! Siellä jaettiin sitten palkinnot (meiän joukkue voitti, wuhuu!!) ja pidettiin muuten vaan hauskaa! Oli ihan huippu ilta ja pääs monen ihmisen kanssa juttelemaan paljon enemmän mitä on koulussa kerenny/pystyny! :) Fuksiaisista miulla ei oo kyllä kuvamateriaalia ollenkaan, koska ulkona sato kokoaika niin ei puhelimellakaan viittiny kuvia käydä ottamaan.

Torstaina ja perjantaina meillä oli koulussa vaan ne matikan valmentavat, niin ei onneks ihan aamusta tarvinnu sinnekkään sit raahautuu :D Muutenki ne päivät menikin aika rennoissa merkeissä.

karon 001

karon 011

karon 006

 karon 016
Siinä muutama kuva perjantailta! :) Ruokakuvassa tosi herkkua Rasmuksen tekemää kanaa ja kastiketta. Ja vikassa kuvassa miun eka amk:n kirja! Toinen on tulossa ja kolmas pitäis tilata :D Tästä se lähtee!

Eilen lauantaina iskä tuli käymään täällä meillä Porvoossa! Se laitto meille vihdoin olohuoneeseen sen taulun seinälle ja saatiin jopa yks lamppu kattoonkin ;D Enempää ei siks, koska meillä ei oo vielä sopivia lamppuja. Se myös halus tarjota meille ruuat jossain ja päädyttiin sitten varmaan paikkaan, eli amarilloon! Aika meni tosi äkkiä ja sitten sen jo pitikin lähtee :s Mutta oli kyllä kiva pitkästä aikaa nähä :)

Illasta ajeltiin taas lentokentälle, tälläkertaa vastaanottamaan Rasmuksen porukoita! Ja ne oli niin ihanan ruskeita kaikki, kateeks kyllä käy vierestä katella kalkkilaivan kapteenina :D Sain niiltä myös ihania tuliaisia, iso kiitos 

karon 013

karon 015
Turkkilaiset converset ;)) Ja naminami suklaata!

Mutta nyt jatkan hetkeks bb 24/7 tuijottamista, meille tuli vihdoin soneralta koti-tv paketti ja otettiin siihen sitten 24/7 nettiversio :D Ja tosiaan jossain vaiheessa suunnataan sitten sinne Ikeaan, saa nähdä postailenko siitä sitten illalla vai meneekä huomiseen! 
Joka tapauksessa kivaa sunnuntaita kaikille 

Ps. Anteeks ylipitkästä postauksesta :s Toivottavasti joku jakso lukea :) 

1 kommentti:

Kiitos kun jätit kommentin ♥