maanantai 17. syyskuuta 2012

paloja kodista

Tulin laittamaan nyt kuvia niistä paikoista jotka on kokenu pientä muutosta tässä lähiaikoina :)

page122

Paloja kylppäristä! :) Niinkun sanoin viime asuntopostauksessa, että kylppäriin haluisin jotain muutosta koska se oli aikamoinen värien sekamelska! Eilen ikeasta olikin tarkotuksena ettiä sinne jotain neutraalimpaa ja mukaan tarttui tuo ihana seinätarra, hammasharja-muki, saippuapullo ja tommonen koruteline! Oven ulkopuolelle ostin Hong Kongista tommosen bathroom kyltin! Pikkuhiljaa kylppäri alkaa olla mieluinen, mutta vielä hankintalistalla sinne on uus "kori" shampoopulloille, sekä uudet koukut käsipyyhkeille koska nyt ne on kylpypyyhkeiden kanssa "samassa läjässä".

page2233

Keittiöön Rasmus kaipaili väriä joten ostettiin sitten tuollaset limenvihreet pöytätabletit sekä patalaput! Niille patalapuillekkin pitäis vielä joku koukku keksiä jostakin. Tuo Alli Aarikan leivinliina on joululahjaks saatu, mutta se on niin söpö niin oli pakko kuvata :D Eilen ostettiin myös nuo yläkuvassa näkyvät pikkuset maustepurkit kun inhoon sitä, että niitä irtonaisia maustepusseja on niin älyttömästi! Kirjotin sitten aina kanteen, että mitä se sisältää :) Keittiöön haluisin vielä jonkun sisustustarran tuohon pöydän "vieressä" olevalle seinälle! Joku teksti olis tosi kiva :)

018

Sitten ostettiin tuommonen supersöpö pöytävalaisin tietokonepöydälle, mutta se sopikin paremmin makkariin joten vaihdettiin sitten makkarin valon ja tuon uuden valon kanssa paikkaa keskenään :) Paremmin ehkä hahmottais tuon, jos olis valo päällä, mutta kun ei olla ostettu siihen vielä sopivaa lamppua :D Ehkä huomenna!

015

Ja niinkun sanoin, niin iskä tosiaan oli niin ihana ja laitto meille tuon taulun seinälle! Se käy tuohon niin hyvin, ainakin meidän mielestä :) Olohuone onkin lähestulkoon valmis, sieltä puuttuu enää yks juttu ja se on Jukka-palmu :D Meinattiin ostaa se Ikeasta mutta ei oltu varmoja mahtuuko autoon :s No sen kerkee kyllä!

Pikkuhiljaa alkaa siis olla kaikki mistä nyt ollaan puhuttu niin hankittuna :) Ja koskaanhan ei varmaan tuu semmosta hetkeä että ihan kaikki miellyttäis! :D Mutta tykkään tästä asunnosta ihan mielettömän paljon. 


Unohdin taas kuvata tietokonenurkkauksen, mutta ei siinä mitään ihmeellistä ookkaan :) Ehkä vielä joskus kumminkin muistan siitäki kuvan napsasta.

Kuvissa näkyvien lisäks ostettiin myös kattolamppu makkariin ja semmosia söpöjä purkkeja keittiöön.

Nyt miun ilta jatkuu koulukirjojen (anatomian ja fysiologian kirja tuli tänään!) ja hyvien ohjelmien parissa! Palaillaan ihanaiset 

020

ps. Miulle on myös haaste, joten väsäilen sen tänne hetki kun on silleen aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥