tiistai 30. lokakuuta 2012

Mä raotan mun maailmaa sä taidatkin jo tietää mut jos tiedät enemmän ku nimen ainakin oot kuunnellu


Heipsan mussukat! (Tuo Erinin veto cheekin mitä tänne jää-kappaleesta on miusta tosi hyvä, kannattaa kuunnella)
Miulla meni viikonloppu ihan kokonaan kotona tekemättä mitään ihmeempiä, niin en oo siks tullu edes postailemaan :) Tehtiin viikonloppuna kaikkia herkkuruokia ja sitten vielä mässäilin iltasin sipseillä yms. kun Rasmus oli töissä :D Ostettiin myös vihdoin hankintalistalla ollu tehosekotin ja muutamat smoothiet tuli myös tehtyy viikonlopun aikana! 
Nyt saakin tällä viikolla lenkkeillä ahkerasti! 
Kouluviikkokin on käynnistetty ja eilen oli kyllä tosi vaikee nousta sängystä ja lähtee kouluun, mutta pakkohan se oli raahautuu kuuntelemaan projektityöskentelystä! 
Onneks tälläkin viikolla on kaikki melko lyhyitä päviä :)
Ja eilen kalenteria selaillessa törmäsin kivaan ylläriin, kun huomasin että miulla on ens viikolla keskiviikosta alkaen loppuviikko vapaata! Tosin se menee anatomian tokaan tenttiin ja pariin uusintaan lukiessa, mutta jäähän siinä aikaa muuhunkin ja mikä parasta; saa nukkua pitkään!

051
huomatkaa poskessa Tiuhtin "käden jälki", ei oikein tykänny kun leikitin sitä..

041

Tuommosta oli tänään päällä :) Oon ihan rakastunu noihin viininpunasiin farkkuihin, voisin pitää niitä vaikka joka päivä! Ne on tosi mukavat jalassa ja niitten kanssa ihan peruspaitakin näyttää kivalta.. Lisäks ne käy tosi hyvin niitten miun rakkauskenkien kanssa!

052

Nyt käyn odottelemaan Rasmusta töistä ja sit lähetään kauppaan ja postiin! Tilasin h&m:ltä valkosen neuleen alennuksesta ja nyt se vihdoin olis postissa odottelemassa noutajaansa. Toivotaan, että se on luonnossa yhtä kiva kun miltä näytti kuvissa :) 

PS. Tein muuten viime viikolla uuden bannerin, niinkun varmaan oottekin jo huomannu! Se entinen oli vähän liian sekava miun makuun vaikka siinä aika hyvin näkykin kaikki ne, mistä tässä blogissa käsittelen! Mutta nykysestä tykkään enemmän ihan yksinkertasuuden vuoks :)

2 kommenttia:

  1. Voi että sun silmät on varmaan maailman kauneimman väriset :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä ihmettä, mie oon aina ajatellu et ne on vähän 'ei minkään' väriset :D mut kiitos kovasti :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥