torstai 1. marraskuuta 2012

Se vaatii rakkautta, hulluutta, draivia. Kaikki likoon vaan vaik se suuttuttas kaikkia.

Halusin tulla postailemaan ennen viikonloppua, koska suuntaan taas huomenna koulun jälkeen kotikotiin juhlimaan pikkuveljen synttäreitä yms :) Ihanaa päästä syömään voileipäkakkua, täytekakkua ja vaikka mitä muita herkkuja! Ja tottakai muutenki on tosi kiva mennä taas kotiin pitkästä aikaa..

004

014 Olin eilen "ahkera" ja aloin lukemaan jo anatomian tokaan tenttiin. Tänään kyllä sit mietin koulussa muille, että kumminki siinä käy niin, että nyt kirja pysyykin visusti kiiinni ainakin viikon ja sitten luen hirveellä paniikilla kun aikaa on niin vähän :D No ei, ei pidä päästää menemään asioita niin :)

002

012

Minuu masentaa niin paljon tuo pimeys, et piti käydä ostamassa lohdukkeeks suklaata!  Aamulla on kyllä ihanaa herätä siihen, kun on jo 7 aikaankin valosaa, mutta sitten tänäänki lähdin koulusta kävelemään kohti kotia joskus puol neljän aikaan, niin ulkona alko jo pimenemään.. Ja viiden aikaan olikin jo ihan kunnolla pimeetä :o Ei ihmekkään, kun oon nyt pari päivää ollu tosi väsyny. Eilenkin kun pääsin koulusta otin päikkärit, siirryin sohvalle ja nukahdin siihenkin :D Ja kämppä todellakin huutais taas ihmistä, joka jaksais vähän panostaa kotitöihin, meiltä täältä ei vaan sellasta löydy :s No toisaalta ihan sama, kun Rasmus jää tänne viikonlopuks yksin sotkemaan :D

No se siitä synkistelystä! Niinkun moni on sanonu, niin talvessa on myös jotain hyvääkin, joulu meinaan Ja kesäkin on taas paljon lähempänä :) Ja lumestakin oikeestaan tykkään, ainakin on valosampaa!


Mutta nyt pakkailupuuhiin, kivaa viikonloppua murut 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥