tiistai 6. marraskuuta 2012

monta kertaa luulin, vastauksen jo löysin ja mä kuljin nauraen.

Kukkuu taas ihanat! Miulla alko tänään jo viikonloppu (joka tosin menee myös koulujuttuja tehdessä) ja vihdoin kerkesin sen verran koneelle et ehdin jonkun postauksen väsätä :) Olin tosiaan viikonlopun siellä kotikotona ja sen "seurauksena" Marika tulee huomenna meille Hugon ja Jasperin kanssa pariks yöks! Kivaaa :) Ne ei ookkaan vielä ehtiny täällä käymään, niin nyt on sopiva aika sillekkin sitten.

Värjäilin viikonloppuna taas vähän hiuksia, tai no Marika värjäs :D Otin nyt eri värin mitä pari kertaa aiemmin ja nyt nää on aika lähelle semmoset kun halusinkin; tummanviininpunaruskeet :D Ei tuollasta väriä varmaan ookkaan, mutta keksin sen ite!
Miullahan n. vuos sitten oli kirkkaan punaset hiukset ja tykkäsin niistä ihan mielettömästi! Ne kuitenkin haalistu kokoaika ja siks värin pitäminen oli melko työlästä joten siitä värjäsin sitten mahonkiin päin. Näissäkin ehkä on aavistus mahonkia, mutta ei niin paljoo miusta :) Vieläkin jossain tietyssä valossa hohtaa alta vaaleempaa (ei onneks enää viherätävää) väriä, mutta miulla on se kampaamosta viimeks ostettu sävyte, joka vastaa luultavasti melko hyvin tätä väriä :)
Kävin eilen ostamassa punasävysille hiuksille tarkotetun hoitoaineen sekä Roosan suositteleman shampoon! Ja koska oon todennu, että talveks tartteen myös jonkun kunnon meikkivoiteen mikä ei kuitenkaan kauheesti kuivata, niin ostin kokeiltavaks tuon max factorin uuden meikkivoiteen ja ainakin ekan päivän jälkeen oon tyytyväinen.

014
Tässä kuvassa nää ei kyllä oikeestaan yhtään näytä "punaselta" :D
042

043

Tänään kävin koulun jälkeen siivomaan ihan urakalla huomisia vieraita varten ja siinä samalla vaihdoinkin sitten makkariin verhot :) Meillähän oli ne mustat kaidat paneeliverhot, mutta ne alko vähän kyllästyttämään. Enkä kyllä tiiä miksen oo noita ees aiemmin ajatellu laittavan! Koska miusta nuo tuo ihan kivasti piristystä valkosille seinille..

036

Nyt miun ilta etenee anatomian kysymysten merkeissä vielä hetken aikaa, ennenkun avalta alkaa erilaiset äidit! Oon koukussa siihenkin sarjaan, huoh :D

046

Näyttää mielenkiintoselta, eikö? :D No suklaa onneks lohduttaa. Kivat tiistai-illat 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥