keskiviikko 17. lokakuuta 2012

sinä olet minun siskoni, en tahdo että erkanemme koskaan, tule mua vastaan, oi siskonu mun!

Tääkin kouluviikko on jo puolessa välissä! Tuntuu jotenkin, että viikot vaan vilahtaa ohi :D Miulla itseasiassa on tällä viikolla luultavasti enää perjantaina koulua, koska mietin että jäisin huomenna lueskelemaan lääkehoitoo kotiin..
Jäin eilen Tiuhtin kanssa kaksin kotiin, kun Rasmus päätti lähtee loppuviikoks Joensuuhun. Eka tuntu, etten varmasti millään saa aikaa kulumaan kun koulupäivätkin on niin lyhkäsiä, mutta tosi nopeesti tää on kyllä menny ja jääny monet jutut tekemättäkin mitä olin suunnittelin tekeväni :) Ainaki tähän asti! 

011

018

Tää aamu alko jotenki ihanasti, olo tuntu niin virkeeltä eikä väsyttäny yhtään vaikka olikin aikanen herätys! Noo sain pyörän varastosta, niin eikös siitä heti pudonnu ketjut!! Ja enhä mie nyt niitä osaa takas laittaa :D Siitä sitten äkkiä juoksin bussipysäkille ja just kerkesin anatomian tunnille. En kuitenkaan halunnu takasin päin tulla bussilla niin kävelimpä sitten kaatosateessa ilman sateenvarjoo ja vielä hirmusessa tuulessa..

008

Illan oonkin sitten kattonu taas vähän lempparisarjaa ja sitten ruutu.fi:stä vain elämää-sarjaa tokan jakson kun se vaikutti niin kivalta! Ja oli se kyllä miun mieleen :) Nytpäs voisinkin käydä odottelemana salkkareita ja laittaa pakastepitsan uuniin! Kunnon herkkuateriat miulla täällä :D Heippa mussut 

Laitan tähän loppuun vielä yhen miun uuden lempparin, mistä otsikon sanatkin on lähtösin! :)

Laura Närhi feat. Erin - Siskoni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥