maanantai 15. lokakuuta 2012

Vaikka hän ei hymyile ei hän oo onneton. Sillä jopa kyyneleissä pieni onni on.

Heiippa ihanaiset! :) Miun viikonloppu meni taas ihan liian nopeesti, tosin voisimpa veikata että en oo ainut kenestä siltä tuntuu? Onneks kerkes vähän ihan rentoutumaankin, eikä kokoaika menny vaan opiskellessa. Eilen olinkin vasta myöhään illalla kotona, mutta tänään alko koulu vasta yhen aikaan niin eipä se haitannu!


Tää viikko alko vielä tälleen kivasti, että koulua oli vaan vajaa neljä tuntia :) Se aika käytettiin kyllä tehokkaasti! Meillä nimittäin oli tänään ne miun kauan pelkäämät pistämiset :D Pistettiin toisiamme sekä käsivarteen, että mahaan. Ei se onneks niin kamalaa ollu mitä ekaks ajattelin! Eikä minuu siis se pelottanukkaan se kun minuu pistettiin, vaan se kun joutu ite pistämään toista :D Ja sitten varsinkin kun tiesin, että sillä miun parilla on jonkin sortin piikkikammo! Mutta hyvin selvittiin ;) 



Perjantaina on lääkehoidon sekä lääkelaskujen tentit ja äiti teki miulle tuohon lääkehoitoon lukusuunnitelman joka tarkottaa että miun pitäis 30 sivua lukee päivässä niin sit kerkeisin torstaina vielä kerrata kaikkee :) Ei sinänsä tosiaan mikään paha määrä, mutta pitäis vaan vielä ymmärtääkkin siitä tekstistä jotakin ja lukee ajatuksella!

Ajattelin tässä kattoo lemmen viemään loppuun & sitten lenkkikamat niskaan ja lenkille! Pakko saada raitista ilmaa ennen pänttäämistä :) Kivaa maanantaita kaikille  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥