torstai 11. lokakuuta 2012

Sitten sinä oot siinä, silität mun hikistä päätä, joku taika sulla on

Tulin kirjottelemana teille taas instagramissa julkastujen kuvien kera, koska en oo tänään kaivanu kameraa esiin ollenkaan :) Ja en oikein "osaa" kirjottaa kuvattomia postauksia, niin mielummin laitan edes jotain!
Tänään opeteltiin koulussa verenpaineen mittausta ja oon aina kuvitellu sen olevan niin helppoo! Mutta kun meillä ei ollukkaan käytössä digitaalimittareita ollenkaan, niin se olikin yllättävän haastavaa ja toosi tarkkaa hommaa :D Mutta lopulta miekin siinä onneks onnistuin, muutaman yrityksen jälkeen! 
Meillä on nyt ollu tosi kivoja nää kouluviikot koska oikeestaan joka päivä on vaan muutama tunti koulua, eikä silleen 8.30-16.00 niinkun alussa oli! En tosin yhtään tiiä minkä aikaa nää tämmöset päivät kestää, mutta ainakin näitä jatkuu vielä ens viikollakin :) 

 photo photo

photo photo

                                                                                                
Huomenna suuntaan enkun ja ruotsin lähtötasotestien jälkeen sinne äitille! Pääsee vuorostaan vähän opiskelemaan lääkelaskuja, jospa sen jälkeen ymmärtäisin niistäkin vähän enemmän ;D Oon koko viikonlopun siellä, joten voi olla että blogi hiljenee siks aikaa kokonaan.. Toivotaan nyt kumminkin, et kerkeis muutakin tekemään kun vaan opiskella :)

Nyt meen pakkailemaan kimpsuja ja kampsuja viikonloppua varten ja sitten alkaakin jo salkkarit :) Viettäkääs kivat viikonloput murut 

2 kommenttia:

  1. Sulle on haaste taas mun blogissa :D
    http://lifeis-better.blogspot.fi/2012/10/haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa kiitos! :) Pitää käyä vilkasemassa millanen haaste on kyseessä ja yrittää toteuttaakkin!

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥