keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Joskus tuntuu että ajan pyörteet kiskoo meidät mukanaan, avaa sylisi mulle näin maailma saa ohi virrata.

Moikka! Päätin pitää tänään vapaapäivän, koska meillä olis ollu vaan ammatillisen kasvun luento aamulla ja se tuntu viime viikollakin niin turhalta! :D Ihan kiva vaan olla, ilman että pitäis hirveellä kiirellä lukee johonkin tenttin yms. kun nyt on vihdoin se anatomiakin tehty. En kyllä osaa yhtään sanoo miten se meni, toivon vaan että menee läpi :) Kyllähän miulla nyttenkin on parit tentit tulossa lähiaikoina, mutta päätin että tänään pidän kokonaan kouluvapaan päivän! Meinasin että meen sittenkin viikonloppuna taas kotiin niin voidaan Marikan kanssa kattoo taas vähän niitä lääkelaskuja..
Tulin vähän aikaa sitten sieltä kampaajalta ja nyt on taas kotoisa olo kun on otsis takas :) Pyysin ottamaan myös vähän latvoisa koska ne oli niin kamalassa kunnossa, samalla sitten kerrostettiin vähän kaikkialta.

004

011

Oon kyllä tosi tyytyväinen noihin :) Ja niitä on taas paljon helpompi laittaakkin, kun on paljon kevyemmät! 

009

Se kampaaja huomas että vieläkin se kirottu vihreys paistaa tuolta jostain välistä ja suositteli sitten ostamaan tommosen vaahtovärin, ettei kumminkaan "turhaan" rasita normi kaupanväreill' kokoaika. Ja ainakin se lupaili, että tuolla pitäis peittyy, viimeinkin! 

Tein muuten Roosan innoittamana vihdoin tuon bannerin! Aion kyllä tehdä uuden, heti kun on aikaa keskittyy siihen kunnolla.. Tuo on ehkä vähän turhan sekava. Mutta parempi kun ei mitään, eikö? :)

Nyt käyn odottelmaan Rasmusta kotiin ja sitten suunnataan kauppaan :) Kivat keskiviikot murut ♥ 

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin ♥