maanantai 8. lokakuuta 2012

Ja mä lupaan sulle, etten mä tarvi ketään muuta ku sua

Olin lauantai-sunnuntai yön siellä äitin luona ja se vuorokaus meni aika hyvin siihen mihin oli tarkotuskin! Lukemiseen ja hiusten värjäilyyn. Onneks kuitenkin samassa kerkes vähän äitinkin kanssa jutskailla ja leikkii pikkumiesten kanssa! Marikan kanssa lukeminen suju yllättävän hyvin, eikä käyny aika pitkäks vaikka monta tuntia luettiinkin :D Onnistunu viikonloppu on siis takana kaikinpuolin :) Huomenna sitten testataankin ne taidot tuosta anatomiasta, huihui :s Pitäkää peukkuja, että muistan edes jotain!

003

Lauantaina laitoin tuon uuden paidan ja tykkään siitä kyllä paaljon :) Se tekee muuten tylsästä asusta, edes vähän kivemman näkösen! Tuossa kuvassa näkee myös, miten latvat edelleen hohti sitä vihreyttään.. -.-


009

Tänään meillä oli teksinkäsittelyn lähtötasotesti ja toivon tosi kovasti, että se menis läpi eikä tartteis mennä sitten sen valmentaviin! Perjantaina on ruosin ja enkun testit ja niissä luultavasti kummassakin joudun valmentaviin, niin ois ihan kiva jos yks menis ekalla läpi ;) 
Koulun jälkeen käytiin kaupassa ja ostin vihdoin uuden kasvojen puhdistusaineen ja kasvoveden! Ja mukaan tarttu myös uus BB voide, koska kesällä ostettu on ihan liian tumma! Se meikkipuuteri ei sovi jokapäiväseen käyttöön, koska se kuivattaa miun ihoo tosi paljon ja muutenkin kun iho aina kuivuu näin syksyllä enemmän! Niin ajattelin, että välillä sitten käyttäisin tuota pelkkää bb voidetta meikkipohjaan :)

019-horz112

028
Ei hohda enää!! Ainakaan vielä :D

Nyt aion linnottautuu vähäks aikaa sohvan nurkkaan lukemaan tenttiin ja sitten heitän kirjan sivuun ja nautin maanantai-illan ohjelmista! Heipsun ♥ 

6 kommenttia:

  1. tsemppiä siihen anatomian tenttiin <3 ! onko tossa vikassa kuvassa uus väri hiuksissa?:p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä tarvitaan! <3 vähän on paniikki :/ on joooo :)

      Poista
    2. miten meni ? :) ja hei kiva banneri ! :)

      Poista
  2. Vähän vaikee sanoo :s kyllä mie sinne vastaisin melkein kaikkiin jotain ja osa meni ihan oikeinkin mut ärsyttää ku ei yhtää tiiä et miten se pisteytys menee :o ja kuukaus on opettajilla aikaa korjata et sitä odotellessa sit :D menis ees läpi! Heh kiitos ja samoin ;) teen kyllä uuden tai muokkaan tuota heti kun on aikaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noo elä stressaa, uskon kyllä että se meni läpi !:) toivotaan parasta! varmasti mieki jossai vaiheessa teen uuden, kohan saan uusia kivoja kuvia :p

      Poista
    2. Toivottavasti! :) niinpä! Mie tein tuon jotenki niin vauhdilla että jäi monta pientä juttuu noissa kuvissa mietityttämään :D mut ompaha nyt joku ja tietää miten tehään!

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥