perjantai 5. lokakuuta 2012

Oltaisiin, koko elämä, loppuun asti. Koko elämä ikuisesti.

Heipskukkuu! Eilen oltiin siellä kiekkopelissä ja voi jukra! Vähän eri meininki kun Joensuun jäähallissa :D En oo koskaan ollu mikään himo jääkiekkofani, mutta aina miusta on ollu kiva käydä kattoo paikan päällä just mm. jokipoikien pelejä. Täytyy kyllä sanoo, että tuo Hartwall areena ja HIFK-Jokerit peli oli jotain melko siistiä :) Vaikka hifk pelin häviskin..

004
Haha kattokaa miun nenää :D ai mitennu vähä kuiva?
007

Siinä pari hupsuu kuvaa eiliseltä aamulta ja melko simppelistä asusta :)
Miun viikonloppusuunnitelmat muuttuu, minkä kerkee! Ensiks oli ajatus että meen koko viikonlopuks kotikotiin, noo se meni mönkään koska Rasmuksella on koko viikonloppu taas töitä sielläpäin. Tänään äiti kumminkin laitto kouluun viestiä, että jospa sittenkin menisin huomenna yöks sinne, että Marika vois vähän auttaa minuu anatomiassa ja lääkelaskuissa.. Pitkän mietinnän jälkeen tilasin sitten lipun ja huomenna lähtiskin bussi kohti kouvolaa heti aamu kymmeneltä ja sieltä sitten jatkan junalla :) Ihan kiva toisaalta mennä kotiin, koska ihan ekaks olin kumminkin siihen asennoitunu! Ja pakko myöntää, että taidan kovasti tarvita isosiskon neuvoa noissa jutuissa :DD Lääkelaskuissa olin hetken jo perillä, mutta sitten opettaja tuli ja sekotti miut täysin!

023

026

Äsken söin naminami kanasalaattia ja kohta meinasin laittaa vähän paikkoja kuntoon, että on kivempi sit sunnuntaina tulla taas kotiin :) Loppuillan otankin vaan ihan rennosti ja pidän tuolle kisulille seuraa, kun raukka jää ekan kerran yöks tänne yksin! Mut ehkä se viihdyttää ite itteään? :) Ja luulen kyllä, että se nauttii yksin olostaan kun nyttenkin nukkuu ikean kassissa olohuoneen nurkassa ja jos laitan telkkarista ääniä kovemmalle niin mulkasee vaan sieltä pussista :D

Varasin muuten tänään kampaaja-ajan keskiviikoks, vihdoin saan otsiksen takas! Ja pitää kattoo värjäänkö viikonloppuna vielä kerran nää hiukset et lähtis se vähänenkin vihreys pois noista latvoista :)

Ihanaa viikonloppua teille raksut ♥ 


4 kommenttia:

  1. missähä tuo miun kaulakoru on ? :D ihanan rento asu! :)

    VastaaPoista
  2. oootko menny hävittämään sen? :D no ei sillä, mieki löysin tuon vasta kun muutettiin tänne! kiitoos :))

    VastaaPoista
  3. Hitsi kun itekkin pääsis kattoo hartwall areenalle pelii pitkästä aikaa! se tunnelma siellä on jotain niiiiiiiiin erilaista ku Joensuussa :D

    VastaaPoista
  4. Nojoo, vähän erilaista :D Pakko päästä kyllä uusiks!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥