keskiviikko 3. lokakuuta 2012

sä kun olet rinnallani voin vain nauraa ja kiittää.

Tulin nyt tässä nopeesti heittämään niistä ostoksista vähän kuvia :)

015-horz1

Siinä ne uudet kengät, mistä puhuin :) Ne oli tosiaan tänään jo jalassa, joten siks jo vähän likaset tuosta kärestä :D Maksoin näistä 49,95€!

021-horz2211
Vihdoin kivan väriset silikonikuoret puhelimeen / Clas Ohlson 7,95€

026
Peplum-mallinen pitsiunelma / Only 10€, tää oli kans puoleen hintaan, eli alkuperänen hinta 20€ (pahoittelen melko ankeeta kuvaa :s)
027
kaks paitaa / gina tricot, tuo korallinoranssi on melko perus t-paita ja raitapaita on pitkähihanen ja semmonen vähän löysähkö, 14,95€ & 12,95€
029
Ja nyt kun ei oo ripsiä, niin pakko turvautuu taas pitkästä aikaa ripsariin! Ja
Porvoon h&m:ltä löysin vihdoin tuommosen hiussormuksen
Siinä vikaa kuvaa lukuunottamatta näkyykin itäkeskuksen löydöt :) Kaikki muut noista oli itseasiassa tarpeellisia paitsi tuo pitsiunelma ja se aiemmassa postauksessa näkyvä neule, mutta nekin annattakoon anteeks koska alenuksessa ;D Oon itseasiassa vierastanu tosi paljon tuollasta peplum-mallista paitaa, mutta kun kokeilen niin se oli oikeesti aika kiva! :)

017

Mutta eipä miulla nyt muuta, halusin vaan tulla laittamaan kuvat noista ostoksista ja mahtupa sekaan yks pärstäkuvakin! :D Huomenna on taas lyhyt päivä ja koulu alkaa vasta vähän ennen yks, joten ihanasti on aamulla aikaa heräillä rauhassa yms. Miun tuurilla tulee kyllä taas silti ihan älytön kiire :D Nyt päätin sentään laittaa herätyksen ihan ihmisten aikoihin! Hyvää yötä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥