keskiviikko 3. lokakuuta 2012

sinä oot se mihin loppuu kohtuus, mistä alkaa hulluus, järjetön rakkaus.




Yllä muutamia tänään puhelimella napsastuja kuvia! Kamerasta oli akku loppu niin ajattelin, että ottaa nyt sit puhelimella niin kerkee vielä valosan aikaan :) Laatu nyt on sen takia mitä on, mut laitoin ne vähän pienemmäks nyt..

Eilen käytiin siellä itäkeskuksessa ja muutama juttuja tarttu matkaan! Mm. kuvissa näkyvä neule joka on h&m:ltä. Katoin tuota joskus täällä Porvoossa mut se oli 30€ ja se tuntu jotenkin melko kalliilta.. Itiksessä tuo oli kumminkin alennuksessa ja hintaa vaan 15€, joten pakkohan se oli ostaa ;)

Tilasin reilu viikko sitten Zalandosta syksyks kenät ja eilen tuli viesti, että voin noutaa paketin postista! Ne pääs tänään heti jalkaan ja näkyy noissa kuvissakin, kylläkin melko huonosti :D Otan niistä parempaa kuvaa sitten erikseen ihan kameralla :) Mutta tykkään niistä ihan mielettömästi ja ne on just sellaset mitkä halusinkin ja tosi hyvät jalassa!
Kuvista voi myös tarkempi huomata, että miun ripset on taas melko lyhyet, eilen lähti viimisetkin ripisienpidennykset irti ja omat on taas aika olemattomat :s Mutta eiköhän ne taas tästä!

Miulla oli tänään vaan aamulla pari tuntia lääkelaskuja ja nyt on ihanasti loppupäivä vapaata! Katotaan tuunko jo tänään laittamaan noista muutamista uusista jutuista kuvia vai jääkö toiseen päivään :) Huomenna mennäänkin Rasmuksen ja Matiaksen kanssa kiekkopeliin! Palaillaan murut taas ! 

Ps. Loppuun vielä pakko laittaa, ihana ! Jesse Kaikuranta - Järjetön rakkaus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥