maanantai 1. lokakuuta 2012

Ja mä teen parhaani ja enemmänkin, et sä et pety milloinkaan

Uus viikko ja uus kuukaus taas startattu käyntiin! Hassua, kohta kuukaus amk opiskeluita takana. Meillä oli tänään koulua vaan 13-16 eli melko lyhyt päivä ja nekin oli vaan työpajana. Syötettiin toisiamme sekä pestiin myös toisiltamme hampaat. Minuu kyllä oikeesti pelotti pestä toiselta niitä hampaita koska ei yhtään tienny miten kovaa "uskaltaa" sillä harjalla harjata :D Ja oikeet potilaat kun ei aina pysty sitä ilmasemaan jos niitä sattuu.. Otettiin myös virtsanäytteet ja sitten ite tutkittiin et onko kaikki ok, että sai vähän tietoo miten niitä tuloksia sitten katotaan yms. Vähän jännältä tuntuu kun ollaan jo näin pitkällä noissa jutuissa, mutta toisaalta kun miettii, että tammikuussa alkaa jo eka harjottelu joten pakkohan ne sit on osata jollain tapaa :)


020-horz12
farkut / stradivarius, neule / blanco,  molemmat topit / gina tricot
Vaikka miulla aamulla oli rutkasti aikaa ennen koulun alkua, niin silti tuli ihan mieletön vaatekriisi :s Mikään ei tuntunu hyvältä päällä ja lopuks oli jo niin kiire, että ei enää kerenny edes vaihtamaan vaikkei täysin vieläkään mielyttäny :s Mutta loppujen lopuks, ei nuo nyt niin pahalta päällä näytäkkään :)

Huomenna on itsenäistä koko päivä, joten pakko pyhittää osa päivästä anatomialle! Meinataan myös Rasmuksen kanssa käydä itäkeskuksessa ja samalla moikataan Rasmuksen veljeä kun sekin viettää nyt täälläpäin pari viikkoo. 

Nii ja oon ikionnellinen kun sain koneelle pll 2 tuotantokauden!! Vaikee arvata miten menee tää ilta, kun nyt telkkarissa on gossip girl, sit tulee uus odotettu sarja roba ja sitten "pitää" jossain välissä huippiskin kattoo nauhalta ;D Oon miettiny tätä täällä ennenkin, mutta miks kaikkin hyvien sarjojen pitää tulla maanantaina??

011

Loppuun vielä kuva Tiuhtista kun se yritti kaikin tavoin mennä minuu piiloon ja lopulta keksikin melko ovelan paikan :D En ekaks meinannu tajuta sitä ollenkaan. vasta sit kun istuin sohvalle sen viereen ja se kurkisti sieltä peiton alta tuolleen söpösti! 

2 kommenttia:

  1. eikäää ihana tiuhti ! <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisinaan tuntuu, et se on sekasi koko kissa :D keksii mitä ovelampia juttuja :D mut ihana silti!

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥