maanantai 12. marraskuuta 2012

sulla on taito ottaa mua kädestä kii, antaa surullisen surra vain surujaan.

Tulin tässä opiskelujen lomassa postailemaan muutamat kuvat tältä päivältä :) Minuu "masenti" koulun jälkeen kaikki, niin kävin sitten piristykseks h&m:llä pyörähtämässä.. Näin siellä tuon alla olevan aivan ihanan neuleen ja en voinu olla ostamatta sitä! Nyt vois olla kyllä miun neulevarasto pikkuhiljaa täynnä tälle talvelle :D Kävin myös ostamassa suihkutettavan hoitoaineen, koska entinen on ihan lopussa!

042
046
h&m, 24,95€ (Tuolla seassa menee tollasta hopealankaa, mikä siitä ehkä niin kivan tekeekin! )
047
Sokos Emotion, 12,95€

Huomenna meillä on se anatomian toinen tentti ja miun olo on sen suhteen toisaalta aika turhautunu, koska vaikka luen, luen ja luen, niin tuntuu ettei ne asiat vaan jää päähän! No ehkä mie vielä opin nekin jutut :) Tää on vaan melko stressaavaa aikaa kun viikon sisään pitäis olla valmiina projektityö sekä essee ja sitten vielä pitäis ehtiä lukemaan tentteihin..

Tänään varataan klo 18 harjottelupaikat tammikuulle ja mie en vieläkää tiiä, että Punkaharju  vai Porvoo! Rasmus on tähän kyllä iso syy, koska se ei ite vielä tiedä että meneekö inttiin vaiko ei.. :D No näillä näkymin nyt sit otan sen paikan täältä, etten ainakaan jää ilman! 

069

Oon nyt käyttäny niitä kaikkia punertaville hiuksille tarkotettuja juttuja ja kyllä ne oikeesti toimii! Tyvi on jossain valossa tosi voimakkaan punanen ja latvoissakin pysyny väri yllättävän hyvin :) Tuossa kuvassa vaan paistaa aurinko takaa, niin nuo kyllä näyttää vaaleemmalta mitä todellisuudessa on!

037

Nyt käyn fiilistelemään Johanna Kurkelan uutta levyä ja keskityn tuohon kirottuun anatomiaan! Heippa ja kivaa alkanutta viikkoa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥