perjantai 16. marraskuuta 2012

lähdetään kauas pois, sinne missä on lämmin ja niin paljon elävämmin, loistaa tähdet ja kuu ..

Lähdettiin eilen Rasmuksen töiden jälkeen kohti Hyvinkään Willaa, matkalla napattiin vaan Jami kyytiin :) Alhaalla näkyy eilistä vaatetusta!

042

036

Lähinnä tottakai halusin sinne New Yorkerin takia, mutta täytyy myöntää et se oli pieni pettymys.. :/ Vaikka miten kiertelin siellä, niin aika vähän löysin sellasta mikä minuu miellyttäis.. Lopulta löysinkin sieltä vaan yhden kivan paidan, minkä kotiutin! 
Ginalta mukaan lähti jonkun verran miun uutta lempiväriä ;)

050-horz
New Yorker, 14.95€
062
Gina Tricot / Pipo 5,95€ & Huivi 9,95€
065
Gina Tricot / Viininpunainen kynsilakka 3,95€
Oon jo pitkään ettiny mieleistä viininpunasta huivia & pipoa ja nyt sitten löysin just semmoset mitä oon kaipaillukkin! :) Kassan vieressä oli paljon erivärisiä kynsilakkoja, mutta hetkeekään miettimättä ostin sitten tuon sävyn. 

Miulla alko tälläkin viikolla jo viikonloppu eilen! Nyt ei oo tenttejäkään tulossa (paitsi uusintoja), mutta maanantaille pitäis väsätä yks essee.. Ja sunnuntaina käydään ehkä kattoo uusin Twilight! Muuten miulla ei ookkaan mitään suunnitelmia viikonlopulle.. Varmaan aika rennoissa merkeissä menee tämäkin :) Vuoden ekat joulutortut aion kyllä tehdä!
Ens viikolla suuntaankin jo torstaina kotikotiin (on kyllä rasittava sana, mut en keksi muutakaan? :D) ja viettelen siellä viikonlopun. Marika pitää lauantaina pikkujoulut muutaman kaverinsa kanssa ja mie meen mukaan! :)

Alla oleviin kappaleisiin on hyvä lopettaa tää postaus! Superkivaa viikonloppuu pupuset 


2 kommenttia:

  1. heii vähä kiva paita toi mikä new yorkerista!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se kyllä korvaa hyvin sitä, kun sieltä ei muuta löytyny :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥