maanantai 19. marraskuuta 2012

mä en lupaa sulle kuuta, en tähtiä taivaalta

Miun viikonloppu meni toosi rennoissa merkeissä! Mutta ihan kiva niin, jaksaa sitten ens viikonloppuna pikkujouluilla! :)

002 006 013


♥  Jouluvalojen laittoa

♥  Kynttilöitä

♥  Vuoden ekat joulutortut

.. Niistä oli miun viikonloppu tehty!


Ei käytykkään eilen kattomassa sitä uusinta Twilightia, koska Rasmuksen kummit tuli illasta käymään, joten ollaan tänään menossa iltanäytökseen.

020

Miulla on ollu tänään vapaapäivä, joten oon koko aamupäivän kirjotellu esseetä ja vihdoin sain sen valmiiks ja lähetettyä! Ei tarvii nyt siitäkään enää stressata :)

Huomenna meillä on iltaluento, joten aamupäivä kivasti vapaata. Tuo mukavaa vaihteluu muutenki tuommoset iltaluennot ja ehtii olla valosan aikaan enemmän kotona ja pimeen tullessa vasta kouluun! 

Rasmus teki joku aika sitten netflix tunnukset, niin alotin kattomaan gossip girl:iä alusta ja koukutin sitten itteni siihenkin uudelleen! :D Joten voisin tässä kattoo sitä vielä pari jaksoo ja sitten kokkailla jotain ruokaa :) Heipsan mussukat ♥ 

Ainiin ps! oon kokonaan unohtanu mainita, että sain sillon harjoittelupaikan täältä Porvoosta ja paikka on vielä semmonen mihin halusinkin kerta täällä nyt käyn sen! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥