keskiviikko 21. marraskuuta 2012

what ever you want to do, do it

Heippodei! Käytiin sillon maanantaina kattomassa se Twilightin vika osa ja voi että se oli hyvä! Olin koko maanantai illan yhtä hymyä, kun siitä jäi niin kiva fiilis :D
Eilen oli tosiaan ne tautiopin iltaluennot, joten aamupäivän tein sit kotona kaikkia hoidettavia juttuja ja koko päivä meni kyllä ihan tajuttoman nopeesti.. Johtu varmaan siitä, kun päivällä kuitenki kokoaika ties, että jossain vaiheessa pitää kuitenki lähtee koululle..

11

Tästä viikosta ei oo kyllä taas mitään valittamista, huomenna enää viestintää ja sitten pääsen kotikotiin viikonlopun viettoon :) Ja sain myös mainiosti miulle kelpaavat tulokset parista tentistäkin! 
Ja mikä kivointa, tänään myös selvis Rasmuksen inttijutut ja ne nyt taitaa mennä onneks ihan fiksusti :)

Loppuun vielä pari kuvaa uusista jutuista!

027
Sain tänään vihdoin oman nimineulani tulevia harjotteluja varten ;)
028
Kävin ostamassa lauantain asuun parit korut, koska muuten se olis ollu toosi tumma!  Molemmat Cubuksesta, 7,95€/kpl
031
Eilen ostin Tigeristä tuollasne kynttilälautasen ja siihen miulla olikin valmiina odottamassa tuollasta turkoosia koristehiekkaa ja kiviä! 

Nyt käyn kattomaan salkkareita! Jaksamisia loppuviikkoon sekä ihanat viikonloput kaikille   Palaillaan sitten varmaan ens viikolla :)

4 kommenttia:

  1. Heippa.:) Tulin vasta vierailulle ja en voinut olla huomaamatta tuota sairaanhoitaja nimineulaa. Ite oon valmistunut 2009 lähihoitajaksi.:) Eli täällä on kans yks samasta alasta kiinnostunut.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Hei vähän kiva! :) Itse tässä tosiaan vasta ensimmäistä vuotta opiskelen unelmieni alaa, mutta tykkään kyllä! :)

      Poista
  2. Ihan supernätti tuo kuva susta!! Toi on parasta, kun tietää opiskelevansa oikeeta ja itseensä kiinnostavaa alaa! Motivaatiookin riittää kunnolla siihen opiskeluun :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kovasti! :) niinpä, oon huomannu ihan saman! Vaikka välillä stressaa tosi paljon tentit yms. niin motivaation avulla jaksaa silti vaan puskee eteenpäin! :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥