keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Ei rakkaus käyttämällä kulu, se vahvistuu. Eikä maailma paremmaksi muutu jos ei sitä paremmaksi tee.

Tulin laittamaan kuvat muutamista ostoksista mitkä eilen ja tänään löyty :) Eilen löytykin kaikki mitkä pitikin, synttärilahja kummitytölle, ihana neule (nii ei kyllä enää pitäny, mutta kun..) sekä ihana lamppu jonka paikka löytykin makkarista ja sieltä entinen plafondi siirty sitten keittiöön :) Ikeasta nyt tietysti tuttuun tapaan tarttu muutama pikku heräteostos kuten wc-matto ja pöytätabletit, mutta niitä nyt en tässä ees kuvaillu..


Ää mie vihaan näitä salamalla otettuja kuvia :( Mutta tuossa nyt jotenkin näkyy sitä uutta lamppua!


Ihana neule bikbokista, 29,95€ ! Olisin voinu ostaa sen koko kaupan tyhjäks, mutta onneks maltoin mieleni! Bongasin tuon kyseisen neuleen bikbokin sivuilta ja ihastuin siihen heti. Niimpä päätinkin, että jos se löytyy liikkeestä ja on hyvä päällä niin saan ostaa vaan ja 
ainoastaan sen :) No okei, ostin kyllä yhet korviksetkin sieltä, mutta niitä ei nyt lasketa!


Ei sillä että Hello Kitty olis mikään miun lemppari, mutta se yhdistettynä leopardiin on niiin söpöä! 


Cubuksessa oli tänään kaikki tuotteet -30%, joten käytin tilaisuuden hyväkseni ja ostin tommoset perus tummansiniset farkut! Hintaa jäi joku  13€. Sekä tuo ihana kimallelakka tarttu sokokselta mukaan..

Semmosia ostoksia! Lisäks miulle tuli tänään huippukiva viesti kun tyttöjen kanssa väsäiltiin projektia, nimittäin miun emut oli postissa! 


Nuo on jalassa niin hyvän tuntuset! Ja varmasti toosi lämpimät :) Innolla odotan huomista kun saan pukee nuo aamulla jalkaan ja tiedän, ettei jalat jäädy! Pelkäsin vähän, että onko tuo malli liian lyhyt, mutta ei oo, vaan varsi on just sopivan korkee.


Itsenäisyyspäivän aatto meneekin miulla telkkarin ääressä, kun Rasmus lähti taas vaihteeks töihin! Kimpsut ja kampsutkin pitäis kyllä pakata koska huomenna on aamulla lähtö kohti Joensuuta, vihdoin ja viimein! :) Seuraavaa postausta onkin sitten luvassa taas ens viikolla.. 

Ihanaa itsenäisyyspäivää sekä viikonloppua kaikki ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥