tiistai 11. joulukuuta 2012

Meidän täytyy keksiä säännöt rakkaudelle. Ja rakastaa niiden rajoissa. Kääntyä kotiin ajoissa.



Tulin rikkomaan tän lähes viikon blogihiljasuuden parin ig-kollaasin kera :) Hetkeks "unohdin" koko instagramin olemassaolon, mutta nyt oon taas alkanu päivittelemään sinne kuvia vähän ahkerammin! 

Miulla alko viime torstaina tosi ihana miniloma! Oltiin yks yö Joensuussa, mutta kerkesin silti paljon.. Kun mentiin niin juhlittiin miun kummitytön Peppican synttäreitä ja siinä näkikin sitten Rasmuksen sukulaisia ekan kerran kesän jälkeen, sen jälkeen kävin Elisalla ja pienessä hetkessä parannettiin kummasti maailmaa, senkään kanssa ei oltu nähty kesän jälkeen kun kerran.. Sitten olikin vuorossa ihana Roosa, jonka kanssa istuttiin iltaa feverissä linnanjuhlia samalla seuraten ja juoruttiin kasvotusten pitkästä aikaa :) Rasmus istu iltaa kavereittesa kanssa ja miekin sit kuitenkin eksyin vielä sinne, vaikkei eka pitänykkään! 


Perjantaina näin aamulla Roosaa vielä kaupungissa ja sit lähin bussilla kohti Kuopion uutta kauppakeskusta, koska Janne ja Marika oli siellä.. Sainkin ostettuu kaikki joululahjat (helpotuksen huokaus) ja oon myös ensimmäisen kerran melko tyytyväinen kaikkiin ostamiini lahjoihin! Olin myös kerrankin ite ostamatta itelleni shampoota enempää! Matkuksen h&m:llä kuulin kun joku huuti miun nimee, käännyin ympäri ja näin edessä kaks entistä luokkakaveria.. Siinä vaiheessa mietin, että maailma tosiaankin on pieni! :)

Kuopiosta menin sitten niiden kyydissä äitille jossa vietin viikonlopun! Lauantaina kävin äitin mukana Savonlinnassa kun se osti vuorostaan joululahjoja, mutta mie olin sillonkin ostamatta jouluvaloja enempää! 
Miniloma meni tosi nopeesti kun oli niin paljon ohjelmaa, mutta en kyllä silti valita, koska oli niin kiva nähä kaikkia 


Nyt oliskin meneillään vika viikko koulua ennen joululomaa ja seuraavan kerran meenkin sit koululle vasta helmikuussa :) Tää
viikko on koulun suhteen melko rento! Pitäis vaan viimeistellä sekä palauttaa parit kotitentit sekä hoitaa projektityö loppuun.. Odotan kyllä joululomaa tosi paljon ♥ 

Mutta nyt salkkareiden odotukseen! Heipsun ihanaiset :)

4 kommenttia:

  1. hei, mikä ton otsikon biisin nimi on?!:) kuulin ton joskus jostai ja nyt iski tosta otsikosta mielee se taas :D:D

    VastaaPoista
  2. joo kiitti :) huomasinki heti ton kommentin lähettämisen jälkee et oho, tossaha se onki :D

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥