torstai 13. joulukuuta 2012

Älä piittaa kyyneleistä, ole kuin et huomaiskaan

Heippa kamut! :) Tänään saatiin vihdoin projektikin päätökseen joten nyt voin huilata hyvillä mielin koulun suhteen, vaikka huomenna nyt vielä sitä onkin.. Miulla on pari tenttiä kyllä rästissä mitkä pitäis tammikuussa suorittaa, mutta päätin että nyt hetken aikaa oon stressaamatta mistään! 
Huomenna meillä on luokkalaisten kanssa pikkujoulut ja miulla oli taas yllätysyllätys kauhee vaatrekriisi.. Mietin, että haluisin ostaa jotain uutta, mutta sainkin koottua tänään ihan kivan yhdistelmän jo olemassa olevista vaatteista ja on se jopa vähän jouluinenkin :p


Lauantaina suuntaan taas sinne äitille, mutta voi olla että päivittelen sieltä jossain vaiheessa tänne blogiinkin jotain.. Tiistaina olis tarkotus palata takas Porvooseen :) Ostin äsken uuden hiusvärin minkä Marika saa luvan laittaa miun päähän siellä ollessa! Päädyin nyt ihan kokonaan erisävyseen väriin mitä aiemmin, joten saa nähän kuin käy :D Kiitti Roosa vinkistä! :)) Ja maanantaina pääsenkin leikkuuttamaan myös nää kuivat käppyrälatvat pois!


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin :) Ihanaa alkavaa viikonloppua 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥