tiistai 18. joulukuuta 2012

miniloma kotikotona

Moikka! Istun parhaillaan junassa matkalla Porvooseen. Takana taas yks aivan superi viikonloppu sekä muutenkin tää alkuviikko :) Ei kyllä varmaan tullu yllätyksenä? 
Perjantaina juhlittiin niitä pikkujouluja luokkalaisten kanssa ja oli kyllä kivat pippalot vaikka minuu vaivas päänsärky ekaks alkuillan ja sitten kun pääsin siitä eroon alko kauhee väsymys :s Tarkotuksena oli käydä katsastamassa Porvoon uus yökerho, mutta koska oli avajaisviikonloppu ja porukka tuntu odottavan baaria kun kuuta nousevaa, niin oli myös jonot sen mukaiset :D Viihdyttiinkin koko ilta sitten samassa paikassa, välillä tanssien ja välillä karaokee kuunnellen! Miekin sinnittelin sit jopa kahteen asti ja sitten huristelin taksilla kotia nukkumaan..

Lauantaina olin alkuillasta sitten jo Punkaharjulla.. Näin paaljon sukulaisia, kävin äitin kanssa jouluostoksilla, kävin kampaajalla leikkuuttamassa hiuksia, vietin aikaa pikkupoikien sekä Marikan kanssa, värjäiltiin miun hiuksia jne. :) 

Nyt suuntaan siis muutamaks päiväks kotiin ja sitten sunnuntaina lähetään Rasmuksen kanssa yhessä reissuun! Ihanaa ajatella, että alle viikko jouluun ♥ 
Roosalle valittelin tänään kun tuntuu, että on niin paljon tehtävää ennen joulua, mutta ajattelin nyt sitten ottaa noiden hoidettavien asioiden kanssa ihan rennosti :D Pääasia on, että joululahjat on ostettu! Torstaina oliskin Swedish House Mafia!

Nyt vuorossa sekalaisesti kuvia viimepäiviltä!

 
 

Miun hiukset ei oo enää noin pitkät eikä noin rusehtavat! Pituus harmittaa kyllä, mutta minkäs teet kun latvat oli menny tosi huonoon kuntoon, niinkun saattaa huomata esimerkiks tuosta vikasta kuvasta.. Väriin oon tosi tyytyväinen ja toivon vaan, että se kestäis edes tammikuun kolmanteen päivään, koska sit pääsen vihdoin Roosalle asiakkaaks :)

Nyt jatkan tätä matkustelua blogeja lueskellen tällä junan supernopeella netillä!  Kivaa tiistai-iltaa  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥