perjantai 21. joulukuuta 2012

Opeta mut itkemään, nämä pelot pelkäämään


Tuossa kuvat miun talvisista kynsistä, jotka lakkasin eilen aamulla :)
Eilen oli myös se shm:n keikka jonka suhteen oon kyllä edelleen ihan sanaton! Se oli jotain niin upeeta!! Ei menty jonottamaan ollenkaan, vaan mentiin paikalle vasta kun ovien oli tarkotus aueta, siitä huolimatta päästiin melko eteen ja hyville paikoille.. Keikan aikana meni koko aika kylmiä väreitä ja paikallaan ei voinu olla hetkeekään vaan oli pakko tanssia ja hyppiä joka kappaleen aikana! Se oli niin hienosti tehty muutenkin, että siitä on kyllä tosi vaikee pistää paremmaks.. En ite osannu oikein ennakkoon odottaa keikkaa, koska en yhtään tienny mitä odottaa ja niistä biiseistäkin tiesin vaan ne tunnetuimmat, mutta se ei haitannu yhtään. Oli kyllä paras keikka ikinä!! 


Tuossa muutamat puhelimella napatut kuvat :) Otin aika paljon videoita ja kuvia, mutta kuvista tuossa nyt on ehkä ne kaikista parhaimmat otokset!

Tänään nukuttiinkin sitten pitkään ja lähdettiin viemään Matiasta junalle! Ja koska meidän aikataulu petti Porvoon ruuhkan(?) takia, ei oltais keretty Tikkurilaan, niin ajeltiinpa sitten Lahteen :D Loppupäivä on menny ihan vaan kotona kattoessa rästiin jääneitä sarjoja.. Nyt vietän taas aikaa ihan vaan itteni kanssa poltellen kynttilöitä ja kohta ajattelin avata netflixistä gossip girlin :)


Hassua, jouluun enää 3 yötä :o Ja huomenna nään ensimmäistä kertaa Rasmuksen, Japanissa asuvan kummin, kivaa!
Mut miulla nyt tökkii tää kirjottaminen, niin ehkä suosiolla lopettelen tähän! Palaillaan  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥